Sdílet Ragú z mletého masa zapečené s bramborovým pyré Doba vaření: 90 min Maso Oběd Večeře Slaný koláč z mletého ragú a bramborovo parmazánové kaše, s rozmarýnou a tymiánem. Miriam6.2.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Lososové kousky ve smetanové omáčce Doba vaření: 30 min Oběd Ryby Večeře Lososové kousky s famózní smetanovou omáčkou se sušenými rajčaty a pórkem. Miriam29.1.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Francouzská cibulačka Doba vaření: 60 min Oběd Polévky Večeře Výborná polévka z restované cibule, s bílým vínem, rozmarýnou, šalvějí a tymiánem, s toustíky se sýrovou krustou. Miriam17.1.2021 Líbí se 2 Více
Sdílet Risotto se špenátem a krůtím masem Doba vaření: 45 min Oběd Večeře Italská kuchyně Jemné italské risotto se špenátovými listy a krůtím masem, posypané vykřupaným prosciuttem. Kuba11.8.2020 Líbí se 2 Více
Sdílet Rumpsteak s pepřovou omáčkou a restovanou paprikou Doba vaření: 40 min Maso Oběd Večeře Šťavnatý rumsteak s pepřovou omáčkou a restovanou barevnou paprikou. Kuba10.8.2020 Líbí se 4 Více
Sdílet Bramborové růžičky s máslovou štikou Doba vaření: 45 min Oběd Přílohy Ryby Večeře Efektní bramborové růžičky s parmazánem, máslem a tymiánem, se štikou pečenou na másle. Miriam30.5.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Paštika z květáku a žampiónů Doba vaření: 30 min Houby Pomazánky a tousty Netradiční paštika z restovaných žampiónů a květáku, ochucená čerstvým tymiánem a pepřem. Miriam26.5.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Krůtí Stroganov Doba vaření: 30 min Maso Oběd Pikantní Stroganov z krůtího masa, žampiónů, kyselých okurek a zakysané smetany. Miriam22.5.2020 Líbí se 6 Více
Sdílet Kuličky z hovězího masa v pikantní směsi Doba vaření: 40 min Maso Oběd Těstoviny Večeře Parádní kuličky z hovězího mletého masa v pikantní směsi z rajčat a paprik. Miriam20.5.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Baby kuřátko s bramborovým knedlíkem a kopřivovým špenátem Doba vaření: 95 min Maso Oběd Večeře Jemné maso baby kuřátka pečeného s máslem, tymiánem a citróny, s kopřivovým špenátem a bramborovým knedlíkem. Miriam2.5.2020 Líbí se 0 Více