Sdílet Vepřové plátky pečené v marinádě Doba vaření: 55 min Maso Oběd Večeře Pečené vepřové plátky v marinádě z hořčice, kečupu, sojové omáčky a chilli koření, s jemnou bramborovou kaší. Miriam24.1.2021 Líbí se 4 Více
Sdílet Vepřový guláš Doba vaření: 150 min Maso Oběd Česká kuchyně Maďarská kuchyně Pikantní guláš z vepřového plecka, s přidáním uzené papriky a trošky chilli koření chutná skvěle s čerstvým chlebem. Miriam10.11.2020 Líbí se 3 Více
Sdílet Vepřová panenka s bramborovým fondánem Doba vaření: 60 min Maso Oběd Večeře Vepřová panenka s jemným bramborovým fondánem, s kořeněnou chutí rozmarýnu, s křehkými mrkvovými nudličkami. Miriam28.2.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Gulášová polévka z hovězího masa Maso Polévky Maďarská kuchyně Pamatuju si, že jako holka jsem gulášovku neměla ráda, ale teď si jí občas ráda dám. Hlavně v době, kdy rtuť teploměru klesá k nule :P Miriam24.2.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Hovězí po staročesku s kapusto-slaninovým knedlíčkem Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Hovězí maso neuvěřitelné, výrazné chuti, vonící po švestkách a skořici s kapusto-slaninovým knedlíkem a smaženou cibulkou. Miriam22.1.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Hovězí guláš Doba vaření: 140 min Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Správný guláš chutná ještě líp druhý den, když se rozleží. Miriam20.1.2017 Líbí se 4 Více