Sdílet Špekáčky se zeleninou černém pivu Doba vaření: 60 min Maso Oběd Pikantní, mírně pálivá směs ze špekáčků, paprik, rajčat a černého piva chutná skvěle z čerstvým chlebem. Kuba14.11.2021 Líbí se 2 Více
Sdílet Pečená krkovice s kedlubnovým zelím a bramborovým knedlíkem Doba vaření: 160 min Maso Oběd Česká kuchyně Šťavnatá pečená krkovice s bramborovými knedlíky a kedlubnovým zelím. Miriam25.9.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Zadělávané kedlubny s mrkví a brambory Doba vaření: 40 min Oběd Večeře Česká kuchyně Zadělávané kedlubny s mrkví, brambory a pórkem, okořeněné bobkovým listem a paprikou. Miriam15.9.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Houbové knedlíky s kedlubnovým zelím Doba vaření: 65 min Houby Oběd Večeře Nadýchané knedlíky z rohlíků, hříbovitých lesních hub a vajec, s kedlubnovým zelím a slaninou. Miriam11.9.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Kulajda s liškami Doba vaření: 35 min Houby Oběd Polévky Večeře Česká kuchyně Fantastická polévka z brambor a čerstvých lišek, s koprem, zakysanou smetanou a ztraceným vejcem. Miriam2.9.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Krůtí vývar s celestýnskými nudlemi Doba vaření: 145 min Oběd Polévky Večeře Jemný vývar z krůtího masa s restovanou zeleninou a celestýnskými nudlemi. Miriam22.7.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Vaječná tlačenka Doba vaření: 60 min Slané mlsání Večeře Česká kuchyně Domácí vaječná tlačenka s vařenou zeleninou, kyselými okurkami, červenou paprikou a majonézou. Miriam10.5.2021 Líbí se 2 Více
Sdílet Vývar z uzeného s kroupami a zeleninou Doba vaření: 175 min. Oběd Polévky Večeře Vývar z uzeného masa s kořenovou zeleninou a ječnými kroupami. Miriam6.4.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Telecí líčka na víně Doba vaření: 170 min Maso Oběd Francouzská kuchyně Jemná telecí líčka dušená v červeném víně se zeleninou, s bramborovou kaší. Kuba7.3.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Hovězí po burgundsku Doba vaření: 230 min Maso Oběd Francouzská kuchyně Výborné hovězí medailonky po burgundsku s bramborovým koláčem. Filip10.2.2021 Líbí se 0 Více