Sdílet Zapečené papriky Doba vaření: 65 min Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Paprikové lusky plněné mletým vepřovým masem, pečené v rajčatové omáčce, s jasmínovou rýží. Miriam18.10.2019 Líbí se 4 Více
Sdílet Zeleninová polévka s drožďovými knedlíčky Doba vaření: 30 min Oběd Polévky Večeře Česká kuchyně Jednoduchá rychlá polévka z kořenové zeleniny s knedlíčky z čerstvého droždí. Miriam14.10.2019 Líbí se 6 Více
Sdílet Vege segedín z uzeného tempehu Doba vaření: 35 min Oběd Parádní segedínský guláš z uzeného tempehu a kysaného zelí s houskovými knedlíky. Miriam21.8.2019 Líbí se 2 Více
Sdílet Hlívové ragú Doba vaření: 60 min Houby Oběd Večeře Chuťově výrazné ragú s hlívou ústřičnou, mrkví, celerem, hráškem a se sušenými a čerstvými rajčaty, s bramborovými knedlíky. Miriam14.5.2019 Líbí se 2 Více
Sdílet Plněné papriky Doba vaření: 70 min Oběd Omáčky Česká kuchyně Výborná rajská omáčka bez lepku s lusky plněnými mletým masem a rýží, připravená se zkaramelizovaným cukrem a bílým vínem. Miriam5.3.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Kotletky s glazovanou zeleninou Doba vaření: 75 min Maso Vepřové kotletky pečené v troubě s bobkovým listem a kremžskou hořčicí s přílohou z glazované mrkve a červené řepy. Miriam24.2.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Krémový boršč Doba vaření: 40 min Polévky Výtečná krémová polévka z mrkve, petržele, celeru a červené řepy, ozdobená kysaným zelím a smetanou. Miriam23.1.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Salát z nakládané zeleniny s bresaolou Doba vaření: 30 min Saláty Fantastický osvěžující salát ze zeleniny naložené v kyselém nálevu se sušeným hovězím masem, dochucené citrónovým olejem. Filip1.1.2019 Líbí se 2 Více
Sdílet Sýrové suflé Doba vaření: 85 min Nezařazené Fantastické sýrové suflé z kořeněného mléka a vajec, s omáčkou ze sýra Gruyere, čerstvé pažitky a s křupavou slaninou. Michael31.12.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Sýrové tacos s trhaným hovězím masem Doba vaření: 440 min Maso Tacos ze sýra parmazánového typu s trhaným hovězím masem v pikantní marinádě se salátem a cherry rajčátky, v bezlepkové variantě. Miriam14.8.2018 Líbí se 0 Více