Sdílet Mrkvové karbanátky Doba vaření: 45 min Oběd Večeře Kořeněné mrkvové karbanátky se sýrem parmazánového typu mají výjimečnou chuť a krásně se k nim hodí jemná bramborová kaše. Miriam11.7.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Restované brambory Doba vaření: 50 min Přílohy Česká kuchyně Restované brambory můžeme připravit v mnoha podobách. Například s cibulkou a máslem pro vegetariány nebo se slaninou pro ostatní :) Miriam9.7.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Pstruh lososovitý s pečenými brambory Doba vaření: 35 min Oběd Ryby Večeře Dokonalá kombinace křupavých horkých brambor s máslově jemným pstruhem lososovitým, vonícím tymiánem. Miriam13.6.2018 Líbí se 10 Více
Sdílet Krémová polévka ze zeleného hrášku Doba vaření: 25min Polévky Výborná jemná polévka z mraženého hrášku a brambor, ochucená pepřem a majoránkou. Chutná báječně se smaženými hráškovými kuličkami. Miriam12.6.2018 Líbí se 4 Více
Sdílet Květáková krémová polévka Doba vaření: 25 min Polévky Česká kuchyně Jemně krémová květáková polévka s rafinovanou, lehce kořeněnou chutí a chlebovými krutonky. Miriam27.5.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Vepřové kotletky na žampiónech Doba vaření: 70 min Maso Česká kuchyně Měkké plátky vepřových kotlet s orestovanými žampióny mají skvělou chuť, kterou podtrhuje jemná bramborová kaše. Kuba7.5.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Zeleninové kari s klobáskou Doba vaření: 30 min Maso Oběd Večeře Rychlé chutné jídlo z brokolice, mrkve, brambor a kvalitní klobásky v tomatové šťávě. Miriam4.5.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Česnečka Doba vaření: 20 min Polévky Česká kuchyně Silná voňavá česnečka je naší oblíbenou polévkou. Zahřeje na těle i na duši a nejvíc nám chutná s topinkami :) Miriam4.5.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Brokolicová polévka Doba vaření: 30 min Oběd Polévky Večeře Česká kuchyně Báječná krémová polévka z brokolice a brambor, zjemněná smetanou a máslem chutná prima s krutóny. Vaříme-li v MioMatu, je to téměř bez práce :) Miriam3.5.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Krémová česnečka z medvědího česneku Doba vaření: 30 min Polévky Výtečná krémová polévka z brambor a medvědího česneku, bez zahuštění moukou, a tudíž bezlepková. Miriam25.4.2018 Líbí se 2 Více