Sdílet Ukrajinský boršč Doba vaření: 210 min Maso Polévky Bezvadná vydatná a sytá polévka připravená ze tří druhů masa a spousty zeleniny, zjemněná zakysanou smetanou. Miriam12.11.2017 Líbí se 4 Více
Sdílet Pečené brambory s krémem Tzatziky a uzeným lososem Doba vaření: 75 min Oběd Ryby Večeře Snadný oběd nebo večeře, brambora pečená v alobalu, plněná smetanovým krémem Tzatziky a uzeným lososem s čerstvým koprem. Miriam30.10.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Pórková krémová polévka Doba vaření: 30 min Polévky Výtečná, smetanově jemná polévka. Miriam22.10.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Bedlový guláš Doba vaření: 40 min Houby Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Bedly jsou naše nejoblíbenější houby a tento guláš je prostě báječný. Miriam18.10.2017 Líbí se 8 Více
Sdílet Smetanové brambory s krůtím masem Doba vaření: 65 min Maso Oběd Večeře Jemné smetanové jídlo s výbornou chutí. Miriam15.10.2017 Líbí se 8 Více
Sdílet Rybí karbanátky Doba vaření: 40 min Maso Oběd Ryby Večeře Junior nemá ryby moc v lásce, ale jako karbanátky mu chutnají. Miriam10.10.2017 Líbí se 7 Více
Sdílet Dýňové gnocchi Doba vaření: 55 min Oběd Těstoviny Večeře Není nad domácí dýňové gnocchi. Jsou jako malá sluníčka na talíři :) Miriam5.10.2017 Líbí se 4 Více
Sdílet Bramborový salát s červenou řepou Doba vaření: 65 min Přílohy Saláty Fantastický salát, do kterého jsme se bezmezně zamilovali :) Miriam30.9.2017 Líbí se 7 Více
Sdílet Hovězí po burgundsku s bramborovým pyré Houby Maso Oběd Omáčky Francouzská kuchyně Příprava "boeuf bourguignon" sice zabere dost času, ale odměnou nám vždy je naprostá harmonie chutí, áááách :) Miriam27.9.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Zapečený patizon Doba vaření: 95 min Oběd Večeře Fantastické jídlo podobné musace. Miriam21.9.2017 Líbí se 7 Více