Sdílet Zeleninová polévka s drožďovými knedlíčky Doba vaření: 30 min Oběd Polévky Večeře Česká kuchyně Jednoduchá rychlá polévka z kořenové zeleniny s knedlíčky z čerstvého droždí. Miriam14.10.2019 Líbí se 6 Více
Sdílet Houbové koření Houby Jedlé dárky Sušené koření z hub, kořenové zeleniny, celerové nati, soli a mořské řasy Nori pro zvýraznění chuti omáček a polévek. Miriam23.8.2019 Líbí se 4 Více
Sdílet Hlívové ragú Doba vaření: 60 min Houby Oběd Večeře Chuťově výrazné ragú s hlívou ústřičnou, mrkví, celerem, hráškem a se sušenými a čerstvými rajčaty, s bramborovými knedlíky. Miriam14.5.2019 Líbí se 2 Více
Sdílet Tataráček z pečeného celeru s Gorgonzolou a ořechy Doba vaření: 60 min Oběd Svačina Večeře Svěží a lehce pikantní tataráček z pečeného celeru s gorgonzolou, ořechy a šípkovou marmeládou. Filip28.3.2019 Líbí se 7 Více
Sdílet Tataráček z pečeného celeru Doba vaření: 90 min Pomazánky a tousty Večeře Česká kuchyně Tataráček z pečeného celeru ochucený běžnými "tatarákovými" ingrediencemi, s opečenými toustíky, okouzlí nevšední chutí. Miriam5.3.2019 Líbí se 62 Více
Sdílet Celerový salát s jablky a ořechy Doba vaření: 20 min Saláty Večeře Velmi chutný salát ze syrového celeru, kyselého jablka a opražených vlašských ořechů se zálivkou ze zakysané smetany a kremžské hořčice. Miriam5.2.2019 Líbí se 4 Více
Sdílet Bramborová polévka – bramboračka Doba vaření: 35 min Polévky Česká kuchyně Poctivá voňavá bramborová polévka s domácím houbovým kořením, zahuštěná pohankovou moukou. Miriam31.1.2019 Líbí se 9 Více
Sdílet Krémový boršč Doba vaření: 40 min Polévky Výtečná krémová polévka z mrkve, petržele, celeru a červené řepy, ozdobená kysaným zelím a smetanou. Miriam23.1.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Sýrové tacos s trhaným hovězím masem Doba vaření: 440 min Maso Tacos ze sýra parmazánového typu s trhaným hovězím masem v pikantní marinádě se salátem a cherry rajčátky, v bezlepkové variantě. Miriam14.8.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Kuřecí vývar s drožďovými knedlíčky nebo bezlepkovými drožďovými nočky Doba vaření: 255 min Polévky Česká kuchyně Silný kuřecí vývar s restovanou kořenovou zeleninou a drožďovými knedlíčky nebo bezlepkovými drožďovými knedlíčky. Miriam12.8.2018 Líbí se 1 Více