Sdílet Pstruh lososovitý a zeleninové hranolky Doba vaření: 45 min Oběd Ryby Večeře Jemný a šťavnatý pstruh lososovitý s voňavými zeleninovými hranolky z červené řepy a celeru s avokádovým dipem. Miriam24.7.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Ruské vejce Doba vaření: 65 min Slané mlsání Večeře Česká kuchyně Bramborový salát obložený vařeným vejcem, šunkou, tvrdým sýrem, kyselou okurkou a zeleninou chutná bezvadně s celozrnným rohlíkem. Miriam10.7.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Hovězí vývar se zeleninovými knedlíčky z odpalovaného těsta Doba vaření: 320 min Polévky Česká kuchyně Hovězí vývar s pořádnou porcí vařeného hovězího masa a barevnými zeleninovými knedlíčky z odpalovaného těsta. Kuba24.6.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Celerové řízečky – smažený celer Doba vaření: 40 min Oběd Večeře Parádní řízečky za pár kaček. Smažený čerstvý celer potřený hořčicí a obalený v trojlobalu chutná bezvadně s bramborovým salátem nebo kaší. Miriam6.3.2018 Líbí se 4 Více
Sdílet Hrstková polévka Doba vaření: 50 min Oběd Polévky Večeře Česká kuchyně Lahodná hustá a výživná polévka ze zeleniny a směsi na hrstkovou polévku. Miriam1.2.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Ragú z hlívy ústřičné Doba vaření: 40 min Houby Oběd Večeře Vegetariánské ragú ze spousty zeleniny a léčivé hlívy ústřičné. Miriam27.1.2018 Líbí se 8 Více
Sdílet Zeleninový boršč Doba vaření: 55 min Polévky Úžasně výrazná sladkokyselá chuť výživné vegetariánské verze ukrajinského boršče. Miriam23.1.2018 Líbí se 5 Více
Sdílet Candát s bramborovým salátem Doba vaření: 70 min Oběd Ryby Večeře Česká kuchyně Netradičně tradiční štědrovečerní pokrm - smažená ryba s bramborovým salátem. Miriam20.12.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Zlatý kuřecí vývar s masovými knedlíčky Doba vaření: 380 min Polévky Česká kuchyně Fantastický silný vývar s knedlíčky z kuřecího masa a parmazánu s restovanou zeleninou. Kuba19.12.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Fazolová sekaná Doba vaření: 180 min Oběd Večeře Bezvadná vegetariánská sekaná z červených fazolí a ječných krup chutná skvěle s jemnou bramborovou kaší, bramborovým salátem, ale i s pečivem. Miriam5.12.2017 Líbí se 5 Více