Sdílet Pikantní kuřecí paličky pečené v zelenině Doba vaření: 75 min Maso Oběd Večeře Africká kuchyně Pikantní podzimní zeleninová směs s kuřecími paličkami. Můžeme podávat samotné nebo s čerstvou bagetkou, případně kuskusem. Miriam18.11.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Ukrajinský boršč Doba vaření: 210 min Maso Polévky Bezvadná vydatná a sytá polévka připravená ze tří druhů masa a spousty zeleniny, zjemněná zakysanou smetanou. Miriam12.11.2017 Líbí se 4 Více
Sdílet Vepřová panenka ve slaninovém kabátku Doba vaření: 40 min Oběd Večeře Dle juniora prý nejlepší panenka, kterou jsme kdy udělali. Pravda, měl na její přípravě lví podíl :) Miriam13.10.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Bramborový salát s červenou řepou Doba vaření: 65 min Přílohy Saláty Fantastický salát, do kterého jsme se bezmezně zamilovali :) Miriam30.9.2017 Líbí se 7 Více
Sdílet Hovězí po burgundsku s bramborovým pyré Houby Maso Oběd Omáčky Francouzská kuchyně Příprava "boeuf bourguignon" sice zabere dost času, ale odměnou nám vždy je naprostá harmonie chutí, áááách :) Miriam27.9.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Hovězí vývar s tyrolským knedlíčkem Doba vaření: 310 min Oběd Polévky Rakouská kuchyně Výborný silný vývar z hovězího masa se smaženým tyrolským knedlíčkem ze zrajícího sýra. Miriam17.8.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Fazolové sádlo se zeleninovými škvarečky Doba vaření: 140 min Pomazánky a tousty Slané mlsání Svačina Večeře Česká kuchyně Když jsem kdysi dávno odmítala maso, zastesklo se mi po babiččiném sádle se škvarečky, a tak vznikl tento božský recept. Chodili mi ho ujídat i zapřísáhlí masožrouti :D Miriam28.7.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Boloňské špagety Doba vaření: 150 min Maso Oběd Omáčky Těstoviny Večeře Italská kuchyně Italská kuchyně je naše srdcovka. A když špagety s červenou omáčkou, tak s poctivou boloňskou :) Miriam23.5.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Srnčí kýta se šípkovou omáčkou a karlovarským knedlíkem Doba vaření: 165 min Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Naprosto famózní omáčka, pikantní, sladko kyselá, skvěle ladící k srnčímu masu. Miriam23.4.2017 Líbí se 7 Více
Sdílet Ragú z uzeného tempehu s shitake houbičkami zapečené pod bramborovým pyré Houby Oběd Večeře Vsadím se, že pokud tohle nabídnete masožroutovi, ani nepozná, že tam maso není :D Miriam21.4.2017 Líbí se 1 Více