Sdílet Minestrone s bílými fazolemi Polévky Italská kuchyně U nás jsou fazole i rajčata ve fóru, takže tahle polévka sklízí úspěchy :) Miriam3.4.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Svíčková na smetaně Doba vaření: 180 min Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Hovězí pečeně na smetaně, alias svíčková, pečená v troubě má naprosto dokonalou chuť. Preferujeme k ní karlovarský knedlík a brusinky. Miriam31.3.2017 Líbí se 12 Více
Sdílet Sendviče s tuňákovou pomazánkou Doba vaření: 20 min Pomazánky a tousty Ryby Slané mlsání Snídaně Svačina Večeře Tuňáková pomazánka je juniorova nejoblíbenější. Miriam28.2.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Kedlubnový salát Přílohy Saláty Večeře Recept na tento bomba salát jsem dostala od své kamarádky. Miriam28.2.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Pomazánka z rybího filé Doba vaření: 30 min Pomazánky a tousty Ryby Slané mlsání Tahle humrovka je moje vzpomínka na dětství. Mamka jí uměla náramně. I když teď už je tahle delikatesa přežitá, své kouzlo neztrácí. Miriam22.2.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Sekaná s bramborovým salátem Doba vaření: 1,5 hodiny Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Miluju bramborový salát a dokážu ho spořádat i samotný. Nicméně se obětuju i na sekanou :D Miriam17.2.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Polévka z řapíkatého celeru Doba vaření: 20 min Polévky Tuhle skvělou polévku si na talíři vždy ještě pokapeme nějakým kvalitním olejem, například dýňovým. Miriam13.2.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Čočková polévka se zeleninou Polévky Vydatná, ale přitom lehká čočková polévka se zeleninou a bez mouky. Miriam1.2.2017 Líbí se 4 Více
Sdílet Krémová polévka z červené řepy s krutony z tofu Polévky Červená řepa má ze všech zelenin nejvíc železa. Vitamíny a cenné látky varem neztrácí, ztratit může jen chuť a barvu, pokud jí při vaření odkrojíte vršek. Miriam30.1.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Paštika z neloupané červené čočky Pomazánky a tousty Slané mlsání Svačina Večeře Červená čočka pochází pravděpodobně z Indie nebo Turecka. Je prima, že se brzo uvaří a navíc je dobře stravitelná. Miriam28.1.2017 Líbí se 0 Více