Sdílet Bagety Doba vaření: 105 miin Pečivo Chutné vláčné domácí bagety z pšeničné bílé nebo celozrnné hladké mouky. Miriam5.5.2020 Líbí se 2 Více
Sdílet Biskupský chlebíček Doba vaření: 55 min Sladké mlsání Vláčný šťavnatý chlebíček z bílků, vlašských ořechů, rozinek namočených v rumu, kandované pomerančové kůry a jablíčka, s citrónovou polevou. Miriam23.3.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Hlíva na česneku s bramborovými knedlíčky Doba vaření: 75 min Houby Oběd Omáčky Večeře Výborná omáčka z hlívy a česneku, s bramborovo houbovými knedlíčky. Miriam11.3.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Skořicoví šneci Doba vaření: 95 min Sladké mlsání Úžasný moučník - skořicoví šneci z celozrnné mouky, plnění skořicovým máslem a zdobené citrónovou polevou. Miriam16.2.2020 Líbí se 4 Více
Sdílet Bramborové gnocchi se špenátem vege i maso verze Doba vaření: 70 min Oběd Ryby Večeře Kypré bramborové gnocchi ve smetanově krémovém špenátu s kousky losososa nebo s vařeným vejcem. Miriam30.1.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Bramborové gnocchi Doba vaření: 60 min Přílohy Italská kuchyně Kypré bramborové gnocchi z celozrnné pšeničné mouky jsou výbornou přílohou pro recepty na jídla z "jednoho hrnce". Miriam21.1.2020 Líbí se 3 Více