Sdílet Francouzská bageta Pečivo Do pekárny to máme z ruky, tak si bagetky většinou pečeme sami. Miriam2.2.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Chlebíčková veka Doba vaření: 1,5 hodiny Pečivo Pokud jsou obložené chlebíčky českým unikátem, měla by každá česká hospodyňka zvládnout upéct chlebíčkovou veku :P Miriam31.1.2017 Líbí se 5 Více
Sdílet Kmínový chléb z droždí Pečivo Česká kuchyně Bydlíme na vesnici, takže pečení chleba a pečiva se stalo naší běžnou činností :) Miriam30.1.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Tvarohový koláč s borůvkami Doba vaření: 1 hodina Sladké mlsání Vždy se říkalo, že borůvky jsou dobré na oči. Teď přišli vědci ještě se zjištěním, že úžasné účinky mají i na lidský mozek. Miriam28.1.2017 Líbí se 0 Více