Sdílet Hamburger s trhaným krůtím masem Doba vaření: 235 min Oběd Večeře Šťavnatý hamburger s trhaný krůtím masem, roztaveným čedarem, BBQ omáčkou a zeleninou. Miriam4.5.2022 Líbí se 0 Více
Sdílet Špagety s krůtím masem Doba vaření: 30 min Maso Oběd Večeře Italská kuchyně Špagety s krůtím masem, alpským špekem, česnekem a cherry rajčaty. Kuba30.4.2022 Líbí se 0 Více
Sdílet Francouzské brambory Doba vaření: 80 min Oběd Večeře Česká kuchyně Francouzské brambory s moravským uzeným a bylinkami, zalité rozšlehanými vejci a zapečené se sýrem. Miriam23.4.2022 Líbí se 1 Více
Sdílet Velikonoční nádivka s uzeným masem a špenátem Doba vaření: 75 min Maso Omáčky Večeře Česká kuchyně Luxusní šťavnatá nádivka s uzeným masem, čerstvým špenátem, chřestem a mandlemi. Miriam15.4.2022 Líbí se 0 Více
Sdílet Risotto ze slzovky Doba vaření: 45 min Oběd Večeře Variace na italské risotto připravená ze slzovky se šunkou, mrkví a mraženým hráškem. Miriam28.11.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Rostbíf/roastbeef Doba vaření: 135 min Maso Předkrmy Jemný šťavnatý rostbíf z nízkého roštěnce s remuládou ze zakysané smetany a majonézy. Miriam14.11.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Pomazánka z červené řepy Doba vaření: 70 min Pomazánky a tousty Lahodná pomazánka z pečené červené řepy s čerstvým sýrem a majonézou. Miriam13.11.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Baba ganoush z lilku Doba vaření: 55 min Pomazánky a tousty Jemně kořeněná pomazánka z pečeného lilku, s tahini pastou a římským kmínem. Miriam12.11.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Zeleninový pekáček se salsicciou a čerstvým sýrem Doba vaření: 75 min Oběd Večeře Brambory, kedlubna, mrkev, petržel, cibule a česnek pečené se salsicciou, čerstvým sýrem a rozmarýnou. Miriam11.10.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Zadělávaná kedlubna Doba vaření: 35 min Oběd Večeře Česká kuchyně Kedlubnové kousky ve sladkokyselé smetanové omáčce s koprem, vejcem a brambory. Miriam5.10.2021 Líbí se 0 Více