Sdílet Škvarkové pagáčky Doba vaření: 135 min Pečivo Česká kuchyně Škvarkové pagáčky z kynutého těsta kořeněné čerstvě mletým pepřem a drceným kmínem. Miriam15.5.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Slaná roláda z červené řepy s křenovým krémem Doba vaření: 80 min Oběd Slané mlsání Večeře Slaná roláda z piškotového těsta s pečenou červenou řepou a krémovou křenovou náplní. Miriam11.5.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Zapečené plněné žampiony Portobello Doba vaření: 50 min Houby Oběd Večeře Zapečené žampiony Portobello plněné směsí z čerstvého sýra, šunky a kopřiv, s křepelčími vejci. Miriam23.4.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Lilková pomazánka Doba vaření: 40 min Pomazánky a tousty Snídaně Svačina Večeře Pomazánka z grilovaného lilku, cherry rajčátek, papriky a jarní cibulky. Miriam6.4.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Řecká musaka Doba vaření: 95 min Maso Oběd Řecká kuchyně Řecká musaka z mletého hovězího masa, rajčat, lilku, brambor a sýrového bešamelu. Miriam25.3.2021 Líbí se 4 Více
Sdílet Rozlítaní ptáčci Doba vaření: 190 min Maso Oběd Omáčky Česká kuchyně Rozlítaní ptáčci z hovězích plátků dušené na sádle s okurkami a šunkovou klobásou.Po Miriam16.3.2021 Líbí se 3 Více
Sdílet Těstoviny s nivovou omáčkou Doba vaření: 15 min Oběd Večeře Krémová omáčka z nivy, šlehačky a čerstvého sýra, ochucená pažitkou a čerstvě mletým pepřem. Miriam15.3.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Hovězí steak s pečenými brambory a glazovanou šalotkou Doba vaření: 50 min Maso Oběd Večeře Šťavnatý steak s vůní rozmarýnu s pečenými brambůrky a glazovanou šalotkou. Kuba14.3.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Žampiónový nákyp Doba vaření: 45 min Oběd Večeře Jemný nákyp z čerstvých žampiónů, parmazánu, vajec a sušené šunky. Miriam13.3.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Lasagne s boloňským ragú Maso Oběd Těstoviny Večeře Italská kuchyně Lasagne s boloňským ragú a krémovým bešamelem, s krustou ze strouhaného parmazánu. Miriam8.3.2021 Líbí se 2 Více