Sdílet Květákové kari Doba vaření: 20 min Oběd Večeře Ásie Pikantní zahřívací směs květáku, mrkve, pórku, chilli papričky čerstvého koriandru s omáčkou z kokosového mléka. Miriam16.11.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Kuřecí kousky na zázvoru Doba vaření: 25 min Maso Ásie Šťavnaté křehoučké kuřecí nudličky naložené v zázvoru, cibuli a česneku, orestované s tmavou sojovou omáčkou. Miriam27.9.2018 Líbí se 6 Více
Sdílet Zeleninový tataráček Doba vaření: 15 min Saláty Pikantní salát z čerstvé zeleniny, koriandru a kopru, ochucený limetovou šťávou, javorovým sirupem a chilli kořením. Miriam11.9.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Kuřecí kung pao Doba vaření: 25 min Maso Oběd Večeře Ásie Voňavé a šťavnaté kuřecí kousky v sladkokyselé omáčce se zeleninou a arašídy výborně doplní jasmínová rýže. Miriam25.5.2018 Líbí se 5 Více
Sdílet Pečená mladá mrkev s arašídovým dipem Doba vaření: 25 min Večeře Neuvěřitelně skvělá chuť pečené mrkve namáčené v pikantním dresingu z arašídového másla, sojové omáčky, limetové šťávy, medu a zázvoru. Kuba16.4.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Tempeh po indicku s jasmínovou rýží Doba vaření: 25 min Oběd Večeře Lahodné jídlo omamné vůně. Uzený tempeh s hráškem a rajčátky dušený v kokosovém mléce, dochucený kari kořením, kari pastou a koriandrem. Miriam10.4.2018 Líbí se 4 Více
Sdílet Rybí filet s pikantní salsou Doba vaření: 30 min Ryby Lehký fitness recept z plátku bílé ryby s pikantní salsou z manga, rajčat, okurky, červené cibule s koriandrem, chilli papričkou a limetovou šťávou. Miriam5.4.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Bramborové chlebíčky s kozím sýrem a ančovičkami Doba vaření: 45 min Pomazánky a tousty Slané mlsání Večeře Fantastické pečené bramborové chlebíčky s kozím sýrem a ančovičkou. Chutná večeře ale i bezvadné pohoštění. Miriam28.2.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Okurkové kanapky s avokádem a krevetou Doba vaření: 20 min Pomazánky a tousty Předkrmy Saláty Slané mlsání Večeře Rychlé fresh chlebíčky ze salátové okurky s avokádovou pomazánkou a orestovanými krevetami. Zdravá varianta pro štíhlé tělo :) Miriam25.2.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Yellow dal – kari z červené čočky Doba vaření: 40 min Oběd Večeře Ásie Vynikající kořeněné jídlo z červené čočky, voňavého koření a drcených rajčat. Kuba3.1.2018 Líbí se 9 Více