Sdílet Utopenci z uzeného tempehu Slané mlsání Výborný tip nejen pro vegetariány a vegany, když je honí mlsná. Uzený tempeh ve sladkokyselém kořeněném nálevu - á la utopenci :) Miriam18.2.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Dýňové gnocchi Doba vaření: 55 min Oběd Těstoviny Večeře Není nad domácí dýňové gnocchi. Jsou jako malá sluníčka na talíři :) Miriam5.10.2017 Líbí se 4 Více
Sdílet Cuketový raw tataráček Předkrmy Saláty Slané mlsání Večeře Raw tataráček z cukety s rajčatovými krekrami je pěkně fresh. Je to bezva zpestření naší, jinak vařené, stravy. Miriam21.4.2017 Líbí se 5 Více
Sdílet Pomazánkový dvojboj Doba vaření: 30 min Pomazánky a tousty Slané mlsání Snídaně Svačina Večeře Jedna je jemná a druhá divoška. Těžko říct, která chutná líp. V každém případě z tácu zmizely obě stejně rychle. Miriam31.3.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Matcha bylinkové máslo Pomazánky a tousty Slané mlsání Snídaně Svačina Večeře Tohle máslo je skvělé na čerstvé pečivo, i na vařené brambory, rýži nebo plátek masa. Prostě všude, kde se dává čerstvé máslo. Miriam5.3.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Vepřové kotletky na cibuli s bramborovými rösti Doba vaření: 45 min Maso Oběd Večeře Kotletky v cibuli jsou úžasné a rösti, to je moje vášeň :) Miriam22.2.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Salát ze zelených fazolek s balkánským sýrem Saláty Pokud jsme se celý den cpali nějakými dobrotami, večer si děláme jen salát. Miriam22.2.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Fenyklový krém s tortilla chipsy Polévky Když budete vybírat fenykl, musí mít svěží bílou až světlezelenou barvu a příjemnou vůni. Neměly by na něm být skvrny ani prolákliny. Miriam31.1.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Thajská limetová polévka s krevetkami Polévky Ásie Krevety jsou dobrým zdrojem vitamínu D, takže je prima je konzumavat zejména na podzim a v zimě. Miriam28.1.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Bylinkové máslo s domácí bagetkou Pomazánky a tousty Svačina Vlahé domácí křupavé bagetky chutnají s bylinkovým máslem z petrželky a pažitky prostě báječně. Miriam13.12.2016 Líbí se 0 Více