Sdílet Kuličky z hovězího masa v pikantní směsi Doba vaření: 40 min Maso Oběd Těstoviny Večeře Parádní kuličky z hovězího mletého masa v pikantní směsi z rajčat a paprik. Miriam20.5.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Barevný asijský salát Doba vaření: 20 min Saláty Večeře Ásie Pikantní salát z barevných paprik, mrkve a pak choi, se zálivkou z limetové šťávy a sojové omáčky. Miriam13.5.2020 Líbí se 2 Více
Sdílet Zelný salát s paprikou a rajčátky Doba vaření: 15 min Saláty Salát z čerstvého hlávkového zelí s červenou paprikou a cherry rajčátky, se sladkokyselou zálivkou. Miriam11.5.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Maďarské minikarbanátky Doba vaření: 70 min Maso Oběd Večeře Maďarská kuchyně Rychlé maďarské karbanátky s paprikou a chilli omáčkou, s pečenými brambory. Miriam8.5.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Telecí steak Doba vaření: 30 min Maso Oběd Večeře Měkkoučké šťavnaté telecí maso Maminha zprudka opečené na pánvi a dotažené v troubě, s restovanou zeleninou. Kuba7.5.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Pikantní pomazánka z olomouckých tvarůžků Doba vaření: 15 min Pomazánky a tousty Česká kuchyně Pikantní pomazánka z olomouckých tvarůžků, paprikového salámu, chilli koření, s paprikou, kyselou okurkou a ricottou. Miriam5.5.2020 Líbí se 2 Více
Sdílet Zeleninová směs s Ďobáčky a pečenými brambory Oběd Večeře Skvělá směs z Ďobáčků, bílé a červené papriky a drcených rajčat, kořeněná chilli kořením a tymiánem. Miriam27.4.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Krůtí perkelt Doba vaření: 50 min Maso Oběd Večeře Maďarská kuchyně Výtečný, mírně pikantní maďarský perkelt z krůtího masa, s červenou a bílou paprikou. Miriam20.4.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Krémová zeleninová polévka pozdního léta Doba vaření: 35 min Oběd Polévky Večeře Osvěžující pikantní polévka z červené a bílé papriky, cukety a zralých rajčat, okořeněná tymiánem a chilli vločkami. Miriam16.9.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Pikantní tapenáda z červených paprik s houbovými karbanátky Doba vaření: 95 min Houby Oběd Večeře Voňavé karbanátky z hříbků, listů červené řepy a ječných krup, s pikantní tapenádou z pečených červených paprik, lilku a Red Cayenne omáčkou. Miriam28.8.2019 Líbí se 0 Více