Sdílet Netradiční buřtguláš Doba vaření: 45 min Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Pikantní guláš ze špekáčků, brambor, červené papriky a rajčat. Miriam6.5.2022 Líbí se 1 Více
Sdílet Řecká musaka Doba vaření: 95 min Maso Oběd Řecká kuchyně Řecká musaka z mletého hovězího masa, rajčat, lilku, brambor a sýrového bešamelu. Miriam25.3.2021 Líbí se 4 Více
Sdílet Telecí líčka na víně Doba vaření: 170 min Maso Oběd Francouzská kuchyně Jemná telecí líčka dušená v červeném víně se zeleninou, s bramborovou kaší. Kuba7.3.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Jelení ragú s ořechovými knedlíky Doba vaření: 260 min. Maso Oběd Česká kuchyně Exkluzivní ragú z jeleního masa s kořenovou zeleninou, jeřabinami, jalovcem a rozmarýnem, s ořechovými knedlíky. Kuba15.10.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Musaka Doba vaření: 95 min Maso Oběd Večeře Řecká kuchyně Šťavnatá, chuťově výrazná musaka z plátků brambor, lilku a rajčatové masové směsi, zapečená pod vrstvou křupavého sýra. Miriam13.7.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Svařák Doba vaření: 20 min Nápoje Kořeněné svařené víno patří k zimnímu období. Každý má určitě svůj oblíbený recept. Miriam17.11.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Trhané hovězí maso Doba vaření: 620 min Maso Dlouhá příprava za tu fantasticou chuť stojí. Miriam21.10.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Boloňské špagety Doba vaření: 150 min Maso Oběd Omáčky Těstoviny Večeře Italská kuchyně Italská kuchyně je naše srdcovka. A když špagety s červenou omáčkou, tak s poctivou boloňskou :) Miriam23.5.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Cibuláda Doba vaření: 50 min Jedlé dárky Zavařování Cibuláda je bezva s listovým těstem nebo i k masu. Miriam1.5.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Srnčí kýta se šípkovou omáčkou a karlovarským knedlíkem Doba vaření: 165 min Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Naprosto famózní omáčka, pikantní, sladko kyselá, skvěle ladící k srnčímu masu. Miriam23.4.2017 Líbí se 7 Více