Sdílet Vepřové plátky v kořeněné marinádě Doba vaření: 55 min Maso Oběd Večeře Plátky vepřové kýty marinované v kořeněném podmáslí, jemně kořeněné chuti, s vařenými brambory. Miriam25.1.2019 Líbí se 2 Více
Sdílet Grilované tofu Doba vaření: 20 min Oběd Večeře Výborné grilované tofu v kořeněné marinádě s barbecue omáčkou a červenou cibulí chutná bezvadně se svěžím salátem. Miriam21.4.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Pečená mladá mrkev s arašídovým dipem Doba vaření: 25 min Večeře Neuvěřitelně skvělá chuť pečené mrkve namáčené v pikantním dresingu z arašídového másla, sojové omáčky, limetové šťávy, medu a zázvoru. Kuba16.4.2018 Líbí se 2 Více