Sdílet Cukety zapečené se zrajícím sýrem Doba vaření: 1 hodina Oběd Večeře Cukety nás baví na všechny možné způsoby. Miriam16.2.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Kuřecí stripsy se zeleninovým salátem Doba vaření: 45 min Maso Oběd Večeře Byly časy, kdy máloco mohlo konkurovat dětmi oblíbeným fástfůdům. Naštěstí je ta doba minulostí, ale pokud chci juniora potěšit, udělám strips :) Miriam10.2.2017 Líbí se 5 Více
Sdílet Hamburger s domácími bulkami a karamelizovanou cibulí Maso Oběd Večeře Americká kuchyně Příprava na moje poměry trošku zdlouhavá, ale občas splním chlapská přání a do hamburgerů se pustím. Miriam7.2.2017 Líbí se 20 Více
Sdílet Houbovka s krůtím masem Doba vaření: 40 mninut Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Houbaření je naše vášeň, ale sbíráme houby vždy spíš přímo na jídlo anebo pár balíčků do mrazáku. Miriam6.2.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Pikantní tempeh na medu s jasmínovou rýží Oběd Večeře I když třeba nejste vegetariáni, tempehu dejte šanci. Je moc dobrý a variabilní. Miriam3.2.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Italské krémové košíčky z listového těsta Doba vaření: 40 min Slané mlsání Večeře Italská kuchyně Výborná večeře nebo efektní pohoštění. Miriam2.2.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Podzimní pórková polévka Polévky Voňavá pikantní polévka vhodná pro chladné dny. Miriam2.2.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Kuřecí prsa v jogurtové marinádě Maso Oběd Večeře Rychlé jídlo výborné chuti. S jasmínovou rýží provoní celou kuchyň. Miriam1.2.2017 Líbí se 4 Více
Sdílet Tataráček z batátů Doba vaření: 1 a čtvrt hodiny Pomazánky a tousty Předkrmy Slané mlsání Svačina Večeře Tataráček z batátů chutná skvěle na čerstvém pečivu, ale i na topince. Miriam31.1.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Krémová polévka z červené čočky Polévky Kořeněná hustá polévka zahřeje v chladném dni. Miriam31.1.2017 Líbí se 1 Více