Sdílet Krémová polévka z červené řepy s krutony z tofu Polévky Červená řepa má ze všech zelenin nejvíc železa. Vitamíny a cenné látky varem neztrácí, ztratit může jen chuť a barvu, pokud jí při vaření odkrojíte vršek. Miriam30.1.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Cuketová roláda s tuňákovou náplní Oběd Předkrmy Ryby Slané mlsání Večeře Chceme-li si na cuketě opravdu pochutnat, sáhneme po menší, max. do 25 cm. Miriam29.1.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Hovězí guláš Doba vaření: 140 min Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Správný guláš chutná ještě líp druhý den, když se rozleží. Miriam20.1.2017 Líbí se 4 Více
Sdílet Rajčatový dip Doba vaření: 45 min Nezařazené Chilli přidáme podle chuti. Někdo to rád "horké" Miriam18.1.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Vepřové plátky v pikantní omáčce Doba vaření: 1,5 hodiny Maso Oběd Večeře Uzená paprika dodá jídlu správný šmrnc. Miriam14.1.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Vegetariánská mexická směs s batátovými hranolkami Doba vaření: 50 min Oběd Večeře Výrazná ostrá vegetariánská směs z Ďobáčků, bílých fazolí a rajčatové passaty a hranolky z batátů. Miriam16.12.2016 Líbí se 0 Více
Sdílet Tempeh v citrusové omáčce Doba vaření: 30 min Oběd Večeře Ásie Uzený tempeh s fenyklem, pomerančovou šťávou, kokosovým mlékem a burskými oříšky. Miriam7.12.2016 Líbí se 0 Více
Sdílet Dýňové gnocchi ze špaldové mouky se slaninou a parmazánem Doba vaření: 60 min Oběd Těstoviny Večeře Americká kuchyně Výborné syté dýňové gnocchi ze špaldové mouky s omáčkou z anglické slaniny s čerstvou bazalkou a česnekem, sypané strouhaným parmazánem. Miriam11.1.2016 Líbí se 0 Více