Sdílet Tataráček z červené řepy se lněnými krekry Doba vaření: 95 min Pomazánky a tousty Slané mlsání Večeře Křupavé lněné krekry s tataráčkem z červené řepy jsou bezvadnou večeří pro letní dny. Miriam5.8.2017 Líbí se 5 Více
Sdílet Těstoviny s krůtím masem Doba vaření: 25 min Oběd Těstoviny Večeře Italská kuchyně Tip na tyto bezvadné těstoviny jsem si přivezla z Kalábrie. Miriam4.8.2017 Líbí se 10 Více
Sdílet Vegetariánská zelňačka Doba vaření: 30 min Oběd Polévky Večeře Maďarská kuchyně Zelňačka patří mezi moje nejoblíbenější polévky. Chlapi ji preferují s klobásou, já s tempehem :) Miriam31.7.2017 Líbí se 6 Více
Sdílet Cuketové zelí s bramborovým knedlíkem a tempehovými výpečky Doba vaření: 60 min Oběd Večeře Česká kuchyně Tak trochu dietní knedlo zelo, ale naprosto úžasná záležitost. Miriam16.7.2017 Líbí se 5 Více
Sdílet Vepřová panenka s cibulovou omáčkou a šťouchanými brambory Maso Oběd Večeře Lehce peprnou chuť cibulové omáčky máme moc rádi. Miriam12.7.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Gazpacho Doba vaření: 10 min Polévky Pořádně vychlazená zeleninová polévka gazpacho je na tyhle parné dny to nejlepší řešení :) Miriam8.7.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Křenové rolky s cuketou Doba vaření: 20 min Pomazánky a tousty Předkrmy Slané mlsání Večeře Manžel miluje křenové rolky, ovšem typické. Tak jsem to na něj zkusila s cuketou :D Miriam28.6.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Japonské taštičky s mangovým pestem Doba vaření: 60 min Oběd Svačina Večeře Ásie Úplně bezvadné taštičky do krabičky do práce nebo školy. Miriam20.6.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Mexický kotlík s hlívou ústřičnou a bramborovou kaší Doba vaření: 30 min Houby Oběd Omáčky Večeře Lehce pikantní mexická směs z hlívy ústřičné, vařených červených fazolí, hrášku, kukuřice, rajčete a pórku. Miriam8.6.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Falafel Doba vaření: 45 min Oběd Večeře Africká kuchyně Recept na tyto bombastické falafelky jsme si přivezli s juniorem z našeho gastro výletu do Rakouska. Miriam1.6.2017 Líbí se 4 Více