Sdílet Cuketový nákyp Doba vaření: 65 min Oběd Večeře Šťavnatý jemný nákyp z cukety, čedaru, sušené šunky, hrubé mouky a vajec, okořeněný chilli vločkami. Miriam16.3.2020 Líbí se 4 Více
Sdílet Grilované vepřové ocásky v ostré marinádě Doba vaření: 175 min Maso Grilované libové vepřové ocásky naložené ve sladké ostré marinádě s chilli papričkou Carolina reaper. Miriam15.3.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Hlíva na česneku s bramborovými knedlíčky Doba vaření: 75 min Houby Oběd Omáčky Večeře Výborná omáčka z hlívy a česneku, s bramborovo houbovými knedlíčky. Miriam11.3.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Vinná klobása s pikantní směsí Doba vaření: 50 min Maso Oběd Večeře Pečená vinná klobása s pikantní rajčatovou směsí a černým pivem, s pečenými brambory. Miriam28.2.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Risotto s brokolicí Doba vaření: 50 min Oběd Večeře Italská kuchyně Krémové risotto z rýže Arborio s brokolicí, máslem a sýrem Grana Padano. Miriam25.2.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Fazolová polévka se zeleninou a klobásou Doba vaření: 140 min Oběd Polévky Večeře Mexická kuchyně Hustá pikantní fazolačka s bramborem, klobásou, červenou paprikou, fazolovými lusky, mrkví a kukuřičí. Miriam14.2.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Pikantní polévka na způsob chili con carne Doba vaření: 50 min Maso Oběd Polévky Večeře Mexická kuchyně Výtečná polévka z mletého hovězího masa, drčených rajčat a červených fazolí, ochucená římským kmínem, oreganem a chilli práškem Scotch Bonnet. Miriam5.2.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Bramborové gnocchi se špenátem vege i maso verze Doba vaření: 70 min Oběd Ryby Večeře Kypré bramborové gnocchi ve smetanově krémovém špenátu s kousky losososa nebo s vařeným vejcem. Miriam30.1.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Houbovka s krůtím masem Doba vaření: 50 min Houby Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Houbovka ze sušených hřibů s masem z krůtího stehna se smetanou a jasmínovou rýží. Miriam25.1.2020 Líbí se 3 Více
Sdílet Krůtí pečeně s karlovarským knedlíkem a červeným kysaným zelím Doba vaření: 110 min Maso Oběd Česká kuchyně Šťavnaté krůtí stehno s křupavou kůžičkou pečené s česnekem a rozmarýnou, s karlovarským knedlíkem a červeným zelím. Miriam19.1.2020 Líbí se 5 Více