Sdílet Čirůvky v bešamelu zapečené na bagetkách Doba vaření: 45 min Houby Pomazánky a tousty Slané mlsání Večeře Úžasně voňavé jemné bagetky zapečené s houbovým bešamelem. Miriam12.10.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Krémová kulajda s liškami a vejcem Doba vaření: 35 min Oběd Polévky Česká kuchyně Výtečná krémová polévka ze sušených lesních hub a brambor, okořeněná čerstvým koprem, s vejcem a liškami. Miriam2.10.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Kotlety na hříbkách s bramborovým knedlíkem Doba vaření: 65 min Houby Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Vepřové kotlety na bílých hříbkách s domácím bramborovým knedlíkem. Miriam27.9.2019 Líbí se 3 Více
Sdílet Pohanková pomazánka „tataráček“ Doba vaření: 40 min Pomazánky a tousty Česká kuchyně Pikantní chutná pomazánka z vařené pohanky na způsob tataráčku. Chutná bezvadně s čerstvým pečivem i s topinkami. Miriam25.9.2019 Líbí se 5 Více
Sdílet Zapečené těstoviny s houbami Doba vaření: 45 min Houby Oběd Těstoviny Večeře Výborné zapečené těstoviny s lesními houbami a schwarzwaldskou šunkou, s křupavou sýrovou krustou. Miriam22.9.2019 Líbí se 6 Více
Sdílet Houbový quiche Doba vaření: 65 min Houby Oběd Večeře Slaný koláč - quiche - z celozrnné špaldové mouky s lesními houbami, vejci a čerstvým sýrem, zapečený pod vrstvou sýra parmazánového typu. Miriam20.9.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Hříbková omáčka s uzeným tempehem Doba vaření: 30 min Houby Oběd Večeře Parádní hříbková omáčka se smetanou a uzený tempehem, kořeněná novým kořením, bobkovým listem, pepřem a sojovou omáčkou. Miriam18.9.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Krémová zeleninová polévka pozdního léta Doba vaření: 35 min Oběd Polévky Večeře Osvěžující pikantní polévka z červené a bílé papriky, cukety a zralých rajčat, okořeněná tymiánem a chilli vločkami. Miriam16.9.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Špagety se smetanovým špenátem Doba vaření: 13 min Oběd Těstoviny Večeře Super rychlé špagety se špenátem, sušenými rajčaty, smetanovou omáčkou a sýrem parmazánového typu. Miriam3.9.2019 Líbí se 3 Více
Sdílet Rajčatová polévka s pestem a parmazánovým chipsem Doba vaření: 35 min Oběd Polévky Večeře Italská kuchyně Osvěžující polévka z čerstvých rajčat a jasmínové rýže, s nokem z bazalkového pesta a parmazánovým chipsem. Miriam1.9.2019 Líbí se 0 Více