Sdílet Zapečené lilky s mletým masem Doba vaření: 60 min Nezařazené Zapečené lilky plněné mletým hovězím masem, plné šťavnaté chuti, zapečené pod sýrem parmazánového typu, s cherry rajčátky. Miriam28.1.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Vepřové plátky v kořeněné marinádě Doba vaření: 55 min Maso Oběd Večeře Plátky vepřové kýty marinované v kořeněném podmáslí, jemně kořeněné chuti, s vařenými brambory. Miriam25.1.2019 Líbí se 2 Více
Sdílet Krémový boršč Doba vaření: 40 min Polévky Výtečná krémová polévka z mrkve, petržele, celeru a červené řepy, ozdobená kysaným zelím a smetanou. Miriam23.1.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Zadělávaná kapusta Doba vaření: 35 min Maso Oběd Česká kuchyně Zadělávaná kapusta s vykřupanou slaninou a vařenými brambory. Miriam22.1.2019 Líbí se 3 Více
Sdílet Pečený bůček Doba vaření: 185 min Maso Česká kuchyně Šťavnatá pečínka z libového vepřového bůčku s dokřupava vypečenou kůžičkou. Chutná skvěle za tepla s čerstvým chlebem, cibulí a kyselou okurkou. Miriam3.1.2019 Líbí se 6 Více
Sdílet Polévka z pečených brambor Doba vaření: 75 min Polévky Krémová jemná polévka z pečených brambor s vůní rozmarýny, s krutony z restovaných bramborových slupek a vykřupané slaniny. Filip29.12.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Lilková krémová polévka Doba vaření: 35 min Polévky Výživná krémová polévka z lilku, brambor a vlašských ořechů, s tymiánem a čerstvě mletým pepřem, ochucená zakysanou smetanou. Miriam15.12.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Vepřová panenka Wellington Doba vaření: 80 min Maso Oběd Večeře Luxusní úprava vepřové panenky obalené a pečené v parmské šunce, žampiónové fáši a listovém těstě. Miriam13.12.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Wrapy s krůtím masem Doba vaření: 35 min Maso Oběd Večeře Mexická kuchyně Rychlé a jednoduché wrapy plněné směsí krůtího masa, červených fazolí a rajčatového pyré. S paprikami, salátem a křupavými nachos lupínky. Miriam4.12.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Paštika z krůtích jater Doba vaření: 75 min Jedlé dárky Maso Pomazánky a tousty Slané mlsání Večeře Francouzská kuchyně Báječná domácí paštika z krůtích jater, koňaku, šlehačky a másla, okořeněná tymiánem, muškátovým oříškem a nakládaným zeleným pepřem. Miriam28.11.2018 Líbí se 3 Více