Sdílet Kapustová krémová polévka Doba vaření: 30 min Oběd Polévky Večeře Výživná krémová polévka z brambor a kapusty, okořeněná muškátovým oříškem a drceným kmínem, s krutony z restovaného tofu. Miriam27.11.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Pečená kachní stehna Doba vaření: 370 min Maso Oběd Česká kuchyně Klasika všech klasik, dozlatova vypečená kachní stehna s karlovarským knedlíkem, červeným sterilovaným a bílým kysaným zelím. Miriam25.11.2018 Líbí se 32 Více
Sdílet Tempeh na paprice Doba vaření: 35 min Oběd Omáčky Večeře Výborná vegetariánská směs z uzeného tempehu a červené papriky a zelené cibulky, podušená v kokosovém mléce. Miriam20.11.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Květákové kari Doba vaření: 20 min Oběd Večeře Ásie Pikantní zahřívací směs květáku, mrkve, pórku, chilli papričky čerstvého koriandru s omáčkou z kokosového mléka. Miriam16.11.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Krůtí nudličky s ananasem Doba vaření: 30 min Maso Oběd Ásie Svěží směs krůtího masa a kousků ananasu, s kokosovým mlékem, pikantní chutí čerstvé chilli papričky, s jasmínovou rýží. Miriam13.11.2018 Líbí se 5 Více
Sdílet Pečená husí prsa se zelím a karlovarským knedlíkem Doba vaření: 220 min Maso Oběd Česká kuchyně Šťavnatá husí prsa s křupavou kůrkou, pečená s jablíčkem a šalvějí, s červeným zelím a nadýchaným karlovarským knedlíkem. Miriam10.11.2018 Líbí se 8 Více
Sdílet Vepřové na paprice Doba vaření: 95 min Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Tradiční úprava vepřového masa dušeného se sladkou paprikou chutná skvěle s rýží nebo s houskovým knedlíkem. Miriam7.11.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Kapustové karbanátky Doba vaření: 100 min Oběd Večeře Česká kuchyně Skvělé kapustové karbanátky s ječnými kroupami, pečené v troubě, s dipem ze zakysané smetany, majolky a kremžské hořčice. Miriam4.11.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Krémová česnečka z pečeného česneku s bramborovou slámou Doba vaření: 80 min Polévky Úžasná silná polévka z pečeného česneku, zjemněná smetanou, se smaženou bramborovou slámou. Miriam1.11.2018 Líbí se 5 Více
Sdílet Koprovka s hovězím masem Doba vaření: 275 min Maso Oběd Omáčky Česká kuchyně Výborná jemná omáčka z hovězího vývaru a smetany s čerstvým koprem, hovězím masem a houskovými knedlíky. Miriam28.10.2018 Líbí se 3 Více