Sdílet Trhané kuřecí maso se salátem Doba vaření: 75 min Maso Oběd Večeře Šťavnaté, chuťově výrazné trhané kuřecí maso chutná báječně se zeleninovým salátem, ale i v tortilách nebo burgrech. Miriam3.8.2018 Líbí se 4 Více
Sdílet Slaný koláč s listy z červené řepy Doba vaření: 35 min Slané mlsání Večeře Slaný koláč z listového těsta, listů červené řepy, šunky, vajec, šlehačky a parmazánu překvapí svou fantastickou chutí. Miriam23.7.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Plněné bramborové knedlíky s cuketovým zelím Doba vaření: 50 min Maso Oběd Večeře Klasika všech klasik, bramborové knedlíky plněné uzeným masem chutnají božsky s cuketovým zelím. Miriam21.7.2018 Líbí se 6 Více
Sdílet Linguine s hříbkovou omáčkou Doba vaření: 35 min Houby Oběd Omáčky Smetanová omáčka z bílých hřibů, kořeněná novým kořením, bobkovým listem a čerstvě mletým pepřem. Miriam16.7.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Musaka Doba vaření: 95 min Maso Oběd Večeře Řecká kuchyně Šťavnatá, chuťově výrazná musaka z plátků brambor, lilku a rajčatové masové směsi, zapečená pod vrstvou křupavého sýra. Miriam13.7.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Mrkvové karbanátky Doba vaření: 45 min Oběd Večeře Kořeněné mrkvové karbanátky se sýrem parmazánového typu mají výjimečnou chuť a krásně se k nim hodí jemná bramborová kaše. Miriam11.7.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Restované brambory Doba vaření: 50 min Přílohy Česká kuchyně Restované brambory můžeme připravit v mnoha podobách. Například s cibulkou a máslem pro vegetariány nebo se slaninou pro ostatní :) Miriam9.7.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Polévka z červené čočky a rajčat Doba vaření: 25 min Polévky Italská kuchyně Sytá výživná polévka z červené čočky a rajčat, sladkokyselé chuti, s praženými slunečnicovými semínky. Miriam28.6.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Quiche Lorraine – lotrinský slaný koláč Doba vaření: 75 min Slané mlsání Večeře Francouzská kuchyně Slaný koláč z křehkého špaldového těsta s náplní z cibule, libové slaniny, zakysané smetany, vajec a čedaru, okořeněný provensálskými bylinkami. Miriam25.6.2018 Líbí se 4 Více
Sdílet Hovězí vývar se zeleninovými knedlíčky z odpalovaného těsta Doba vaření: 320 min Polévky Česká kuchyně Hovězí vývar s pořádnou porcí vařeného hovězího masa a barevnými zeleninovými knedlíčky z odpalovaného těsta. Kuba24.6.2018 Líbí se 2 Více