Sdílet Krémové kari z červené čočky s dýňovým čatní a rýží Doba vaření: 70 min Oběd Jemné krémové kari z červené čočky a kokosového mléka s výrazným pikantním čatní z dýně a kyselého jablka, s jasmínovou rýží a praženými kešu oříšky. Miriam11.2.2023 Líbí se 0 Více
Sdílet Italské risotto s dýní Hokaidó Doba vaření: 50 min Oběd Italská kuchyně Jemné risotto s dýní Hokaidó, ochucené rozmarýnou a italskou slaninou. Miriam4.2.2023 Líbí se 0 Více
Sdílet Kuřecí nudličky s glazovaným květákem Doba vaření: 50 min Maso Oběd Krátce orestované kuřecí nudličky s arašídy a s oglazovaným pikantním květákem. Miriam2.2.2023 Líbí se 3 Více
Sdílet Polévka z růžičkové kapusty Doba vaření: 50 min Oběd Polévky Večeře Mírně kořeněná polévka se základem z rozmixovaných brambor a mrkve, s růžičkovou kapustou. Miriam19.1.2023 Líbí se 0 Více
Sdílet Kuřecí kousky s ananasem Doba vaření: 35 min Maso Oběd Večeře Ásie Kousky kuřecího masa s ananasem ve sladkokyselé omáčce s jasmínovou rýží. Miriam16.1.2023 Líbí se 2 Více
Sdílet Kořeněná polévka z červené čočky Doba vaření: 35 min Oběd Polévky Večeře Pikantní kořeněná polévka z červené čočky a mrkve, kořeněná kari kořením a zázvorem, zjemněná kokosovým mlékem. Miriam16.1.2023 Líbí se 1 Více
Sdílet Vepřový guláš s paprikami Doba vaření: 230 min Maso Oběd Pikantní guláš z vepřového masa s barevnými paprikami. Miriam15.1.2023 Líbí se 0 Více
Sdílet Polévka z pečené dýně Doba vaření: 55 min Oběd Polévky Večeře Krémová, lehce pikantní polévka plné chuti z dýně Hokaidó. Miriam24.11.2022 Líbí se 0 Více
Sdílet Bratislavské kotlety Doba vaření: 100 min Maso Oběd Omáčky Kotlety se sladkokyselou smetanovou omáčkou se zeleninou a s přílohou v podobě tarhoni. Miriam23.10.2022 Líbí se 2 Více
Sdílet Kuřecí raqú s chorizem a houbami Doba vaření: 35 min Houby Maso Oběd Omáčky Večeře Kuřecí nudličky v omáčce s houbami, chorizem a s tarhoňou. Miriam30.9.2022 Líbí se 1 Více