Sdílet Tarte – francouzský jablečný koláč Doba vaření: 45 min Sladké mlsání Snídaně Svačina Francouzská kuchyně Francouzský jablečný koláč z listového těsta. Sladký dezert ke kávě s chutí a vůní francouzské pekárny. Michael5.2.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Nakládané čirůvky – houbové zavináče Doba vaření: 30 min Houby Jedlé dárky Zavařování Česká kuchyně "Zavináče" z čirůvek fialových a dvoubarvých v kořeněném nálevu se spoustou cibule můžou být třeba pikantním občerstvením. Miriam22.11.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Karamelový likér – domácí „Baileys“ Doba vaření: 20 min Jedlé dárky Nápoje Sladký smetanový likér s karamelovou příchutí ve stylu domácího Baileys chutná úžasně s ledem. Miriam19.11.2017 Líbí se 6 Více
Sdílet Svařák Doba vaření: 20 min Nápoje Kořeněné svařené víno patří k zimnímu období. Každý má určitě svůj oblíbený recept. Miriam17.11.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Buchtičky se šodó Doba vaření: 80 min Oběd Česká kuchyně Nejlepší buchtičky uměla určitě mamka nebo babička každého z nás. A ty naše jsou tutově nejlepší :D Miriam16.10.2017 Líbí se 13 Více
Sdílet Pohankové knedlíky se zelím z červené řepy Doba vaření: 75 min Oběd Večeře Netradiční, ale naprosto úžasné vege jídlo. Miriam19.9.2017 Líbí se 5 Více
Sdílet Pečený patizon plněný tempehem s rajčatovou omáčkou Doba vaření: 70 min Oběd Večeře Plněný patizon výborně chutná s bílou bagetkou. Miriam5.9.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Rajčatová polévka s parmazánovými knedlíčky Polévky Italská kuchyně Jako malá jsem rajskou polévku neměla ráda. Mamka jí dělala z protlaku. Ovšem rajská z čerstvých rajčátek, to je jiná!! :P Miriam30.8.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Cuketové matjesy Doba vaření: 30 min Saláty Večeře Tuto osvěžující sladkokyselou chuť cuket fakt miluju. Miriam29.8.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Arašídové cookies Doba vaření: 22 min Sladké mlsání Americká kuchyně Prima arašídové cookies k čaji nebo kafíčku. Miriam11.8.2017 Líbí se 4 Více