Sdílet Vegetariánské „špekové“ knedlíky s cuketovým zelím Oběd Večeře Moc nám chutná cuketové zelí. A se "špekovými" knedlíky s tempehem je to prostě parádička :P Miriam13.2.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Žitno-pšeničný chléb Doba vaření: 2 hodiny 15 min Pečivo No, není fajn, když si doma upečete tenhle super snadný chleba a víte, co v něm máte? :P Miriam8.2.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Karbanátky z hlívy ústřičné Doba vaření: 1,5 hodiny Houby Oběd Večeře V naší rodině je hlíva oblíbenkyně. Dokonce jsme se jí rozhodli i pěstovat na zahradě, což se teda vloni nějak nevyvedlo, ale snad bude letos líp :P Miriam3.2.2017 Líbí se 5 Více
Sdílet RAW chlebové placičky Pečivo Pro běžného člověka trošku netradiční, leč moc dobré. Vyzkoušejte a ulevte svému tělu od všudypřítomné pšenice. Miriam31.1.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Vegetariánské karbanátky z tofu a tempehu Doba vaření: 35 min Oběd Tyhle karbanátky můžete bez obav nabídnout i milovníkům masa. Miriam19.1.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Tataráček z olomouckých tvarůžků Doba vaření: 30 min Pomazánky a tousty Slané mlsání Večeře Tvarůžky se u nás vyrábějí už od 15. století. Miriam15.1.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Zelné placky s brambory a škvarky Doba vaření: 60 min Slané mlsání Večeře Česká kuchyně Výborné výrazné placky z vařených brambor, kysaného zelí a škvarkového sádla, ochucené majoránkou a drceným kmínem. Miriam6.10.2014 Líbí se 3 Více