Sdílet Pikantní krůtí játra Doba vaření: 35 min Oběd Večeře Krůtí játra v pikantní směsi s červenou paprikou a lahůdkovou cibulkou, s jasmínovou rýží. Miriam12.3.2023 Líbí se 0 Více
Sdílet Polévka z růžičkové kapusty Doba vaření: 50 min Oběd Polévky Večeře Mírně kořeněná polévka se základem z rozmixovaných brambor a mrkve, s růžičkovou kapustou. Miriam19.1.2023 Líbí se 0 Více
Sdílet Kuřecí raqú s chorizem a houbami Doba vaření: 35 min Houby Maso Oběd Omáčky Večeře Kuřecí nudličky v omáčce s houbami, chorizem a s tarhoňou. Miriam30.9.2022 Líbí se 1 Více
Sdílet Karlovarské knedlíky s houbami a cuketovým zelím Doba vaření: 60 min Oběd Nadýchané karlovarské knedlíky s čerstvým špenátem a hřiby, s cuketovým zelím a slaninovou cibulí. Miriam13.9.2022 Líbí se 0 Více
Sdílet Grilované krůtí prso s pečenými brambory Doba vaření: 65 min Maso Oběd Večeře Šťavnaté grilované krůtí plátky naložené v marinádě, s pečenými brambory a okurkovým salátem. Miriam8.7.2022 Líbí se 2 Více
Sdílet Karlovarský knedlík se špenátem a kedlubnovým zelím Doba vaření: 60 min Oběd Nadýchané jemné karlovarské knedlíky s čerstvým špenátem, kedlubnovým zelím a restovanou slaninou. Miriam20.6.2022 Líbí se 0 Více
Sdílet Netradiční buřtguláš Doba vaření: 45 min Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Pikantní guláš ze špekáčků, brambor, červené papriky a rajčat. Miriam6.5.2022 Líbí se 1 Více
Sdílet Škvarkové taštičky plněné kysaným zelím Doba vaření: 115 min Sladké mlsání Večeře Česká kuchyně Nadýchané taštičky z kynutého škvarkového těsta plněné kysaným zelím. Miriam30.4.2022 Líbí se 0 Více
Sdílet Guláš z hlívy ústřičné Doba vaření: 35 min Houby Oběd Omáčky Večeře Pikantní guláš z plodnic hlívy ústřičné chutná skvěle s čerstvým chlebem, posypaný jarní cibulkou. Miriam29.4.2022 Líbí se 5 Více
Sdílet Zadělávaná kedlubna Doba vaření: 35 min Oběd Večeře Česká kuchyně Kedlubnové kousky ve sladkokyselé smetanové omáčce s koprem, vejcem a brambory. Miriam5.10.2021 Líbí se 0 Více