Sdílet Zadělávaná kapusta Doba vaření: 35 min Maso Oběd Česká kuchyně Zadělávaná kapusta s vykřupanou slaninou a vařenými brambory. Miriam22.1.2019 Líbí se 3 Více
Sdílet Kapustová krémová polévka Doba vaření: 30 min Oběd Polévky Večeře Výživná krémová polévka z brambor a kapusty, okořeněná muškátovým oříškem a drceným kmínem, s krutony z restovaného tofu. Miriam27.11.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Kuličky z hovězího masa pečené s dýní Hokaidó Doba vaření: 60 min Maso Oběd Večeře Bezvadná podzimní směs z mletého hovězího masa a pečené dýně, vonící česnekem a tymiánem. Miriam25.9.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Zelný salát Doba vaření: 40 min Saláty Česká kuchyně Rakouská kuchyně Šťavnatý křupavý salát z čerstvého hlávkového zelí s citrónovou šťávou a kvalitním octem, okořeněný drceným kmínem a pepřem. Miriam28.8.2018 Líbí se 4 Více
Sdílet Lepenice pro vegetariány Doba vaření: 25 min Kaše Česká kuchyně Lepenice, uvařené brambory rozšťouchané s podušeným kysaným zelím ve vegetariánské verzi, to znamená, bez sádla :) Kuba25.8.2018 Líbí se 4 Více
Sdílet Linguine s hříbkovou omáčkou Doba vaření: 35 min Houby Oběd Omáčky Smetanová omáčka z bílých hřibů, kořeněná novým kořením, bobkovým listem a čerstvě mletým pepřem. Miriam16.7.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Grilované tofu Doba vaření: 20 min Oběd Večeře Výborné grilované tofu v kořeněné marinádě s barbecue omáčkou a červenou cibulí chutná bezvadně se svěžím salátem. Miriam21.4.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Zeleninový boršč Doba vaření: 55 min Polévky Úžasně výrazná sladkokyselá chuť výživné vegetariánské verze ukrajinského boršče. Miriam23.1.2018 Líbí se 5 Více
Sdílet Dýňový hummus Doba vaření: 35 min Pomazánky a tousty Slané mlsání Večeře Úžasně jemný a hřejivý hummus z dýně Hokaidó nám chutná nejvíc na malých suchárcích. Miriam29.11.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Houbový štrůdl Doba vaření: 40 min Houby Oběd Slané mlsání Večeře Parádní slaný štrůdl, po němž se jen zapráší. Miriam27.10.2017 Líbí se 1 Více