Sdílet Dýňové bochánky Doba vaření: 120 min Pečivo Americká kuchyně Fantasticky vláčné a jemné, lehce nasládlé bochánky z kynutého těsta a pečené dýně, s pikantní chutí rozmarýny a se špetkou hrubozrnné soli. Michael23.9.2018 Líbí se 7 Více
Sdílet Kuřecí vývar s drožďovými knedlíčky nebo bezlepkovými drožďovými nočky Doba vaření: 255 min Polévky Česká kuchyně Silný kuřecí vývar s restovanou kořenovou zeleninou a drožďovými knedlíčky nebo bezlepkovými drožďovými knedlíčky. Miriam12.8.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Švestkový koláč s makovou drobenkou Doba vaření: 95 min Sladké mlsání Snídaně Svačina Česká kuchyně Chuť vláčného kynutého koláče se švestkami a makovou drobenkou přímo závisí na chuti správně zralých švestek. Miriam25.7.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Kynuté houskové knedlíky Doba vaření: 90 min Přílohy Česká kuchyně Nadýchané kynuté houskové knedlíky jsou dokonalou přílohou obzvláště omáček. Miriam30.11.2017 Líbí se 8 Více
Sdílet Buchtičky se šodó Doba vaření: 80 min Oběd Česká kuchyně Nejlepší buchtičky uměla určitě mamka nebo babička každého z nás. A ty naše jsou tutově nejlepší :D Miriam16.10.2017 Líbí se 13 Více
Sdílet Kynutý knedlík Doba vaření: 75 min Přílohy Vynikající knedlík. Miriam12.10.2017 Líbí se 11 Více
Sdílet Pečený česnek s domácí bagetkou a rajčatovým salátem Slané mlsání Večeře Pečený nebo grilovaný česnek je naprostá pecka. S domácí bagetkou se blaho násobí :D Miriam15.7.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Mazanec alias mazaný věnec Doba vaření: 90 min Sladké mlsání Snídaně Svačina Česká kuchyně Chtěla jsem upéct mazanec, ale junior prohlásil, že mu mazanec nechutná, že by radši vánočku. Nedal si vymluvit, že těsto je stejné a trval na svém. A tak vznikl "mazaný... Miriam16.4.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Kynutý makový závin se švestkami Doba vaření: 110 min Sladké mlsání Česká kuchyně Výborný šťavnatý kynutý závin bohatě plněný zastudena připravenou makovou náplní a čerstvými švestkami. Miriam26.2.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Domácí chleba z droždí Pečivo Česká kuchyně Chleba je krásně vláčný. Když nám nějaký zbyde, zabalíme jej do čisté utěrky a na jeho kvalitě se nic nezmění ani následující 2 dny. Miriam25.2.2017 Líbí se 5 Více