Sdílet Kynuté borůvkové knedlíky vařené v páře Doba vaření: 1,5 hodiny Oběd Sladké mlsání Večeře Česká kuchyně Je to sice kalorická nálož, ale aspoň 1-2x za rok si na nich děsně pochutnáme :) Miriam21.2.2017 Líbí se 8 Více
Sdílet Ciabatty Doba vaření: 1,5 hodiny Pečivo Italská kuchyně Správna ciabatta by měla mít křupavou kůrku, ale pokud máte rádi měkčí, na posledních 5 minut pečení přidejte do trouby plecháček s teplou vodou. Miriam20.2.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Buchty s mákem Doba vaření: 60 min Slané mlsání Česká kuchyně Kynuté buchty z hladké mouky s makovou náplní. Nádivka je připravená zastudena z mletého máku a strouhaného jablíčka. Miriam13.2.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Domácí křupavé rohlíčky Pečivo Snídaně Svačina Domácí pečivo dělám dost často. Bydlíme na vesnici a pro dobré rohlíky nebo chleba je to celkem z ruky :) Miriam5.2.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Francouzská bageta Pečivo Do pekárny to máme z ruky, tak si bagetky většinou pečeme sami. Miriam2.2.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Makovky – sladké loupáky Pečivo Sladké mlsání Snídaně Svačina Jako dítě jsem makové loupáky milovala. Zdá se mi, že už nechutnají tak jako kdysi, tak jsem je začala péct doma :) Miriam31.1.2017 Líbí se 5 Více
Sdílet Chlebíčková veka Doba vaření: 1,5 hodiny Pečivo Pokud jsou obložené chlebíčky českým unikátem, měla by každá česká hospodyňka zvládnout upéct chlebíčkovou veku :P Miriam31.1.2017 Líbí se 5 Více
Sdílet Langoše Slané mlsání Večeře Můžete vymyslet desítky různých obloh a vylepšení, ale podle mého je nejlepší starý dobrý „královský langoš“ s česnekem, kečupem a prachobyčejným eidamem. Miriam30.1.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Kmínový chléb z droždí Pečivo Česká kuchyně Bydlíme na vesnici, takže pečení chleba a pečiva se stalo naší běžnou činností :) Miriam30.1.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Škvarkové placky Maso Pečivo Česká kuchyně Dokonalé k pivu nebo vínu. Miriam24.1.2017 Líbí se 7 Více