Sdílet Hlívový guláš Doba vaření: 35 min Houby Česká kuchyně Fantastický mírně pikantní guláš z léčivé hlívy ústřičné. Bezvadně chutná s chlebem, ale také s bramborovými knedlíky. Miriam8.6.2020 Líbí se 3 Více
Sdílet Kváskový chléb Doba vaření: 980 min Pečivo Česká kuchyně Výborný chleba z žitného kvásku s hladkou pšeničnou a celozrnnou špaldovou moukou. Miriam24.5.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Holandský řízek Doba vaření: 35 min Maso Česká kuchyně Šťavnaté holandské řízky z mletého masa a strouhaného sýra chutnají skvěle s jemnou bramborovou kaší. Miriam23.5.2020 Líbí se 6 Více
Sdílet Piškotový chlebíček Doba vaření: 45 min Sladké mlsání Nebesky vláčný a lahodný chlebíček z piškotovo šlehačkového těsta s rebarborou. Miriam16.5.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Kynutý závin s mákem a tvarohem Doba vaření: 130 min Sladké mlsání Česká kuchyně Kynuté těsto, dvě lahodné náplně maková a tvarohová. Oba záviny měkké a šťavnaté. Miriam9.5.2020 Líbí se 7 Více
Sdílet Bagety Doba vaření: 105 miin Pečivo Chutné vláčné domácí bagety z pšeničné bílé nebo celozrnné hladké mouky. Miriam5.5.2020 Líbí se 2 Více
Sdílet Pizza šneci Doba vaření: 115 min Oběd Pečivo Večeře Italská kuchyně Pizza těsto s náplní ze sušené šunky, bazalky, olivového oleje, parmazánu a česneku s rajčatovým salátem. Miriam23.4.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Krůtí perkelt Doba vaření: 50 min Maso Oběd Večeře Maďarská kuchyně Výtečný, mírně pikantní maďarský perkelt z krůtího masa, s červenou a bílou paprikou. Miriam20.4.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Čočka na kyselo Doba vaření: 60 min Oběd Večeře Česká kuchyně Čočka na kyselo, zahuštěná cibulovou jíškou, s volským okem, restovanou cibulkou a kyselou okurkou. Miriam18.4.2020 Líbí se 2 Více
Sdílet Hrachová kaše Doba vaření: 60 min Oběd Česká kuchyně Jemná hrachová kaše s majoránkou a česnekem, se smaženou cibulkou, uzeným masem a kyselou okurkou. Miriam14.4.2020 Líbí se 1 Více