Sdílet Marokánky Doba vaření: 55 min Sladké mlsání Vánoční cukroví Africká kuchyně Oblíbené exotické marokánky jsou pečené placičky plné oříšků a kandovaného ovoce. Hotové můžeme zdobit také čokoládou. Miriam1.12.2019 Líbí se 15 Více
Sdílet Segedínský guláš Doba vaření: 150 min Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Maďarská kuchyně Segedín z vepřové plece s kysaným zelím a zakysanou smetanou nejlíp chutná s houskovými knedlíky. Miriam30.11.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Vanilkové rohlíčky Doba vaření: 37 min Vánoční cukroví Rakouská kuchyně Vanilkové rohlíčky jsou prostě božské. A je jedno, jestli jsou z mandlí, vlašských nebo lískových ořechů. Jsou báječně křehké a voňavé. Miriam30.11.2019 Líbí se 7 Více
Sdílet Babiččiny dortíčky Doba vaření: 50 min Vánoční cukroví Voňavé babiččiny dortíčky s pořádnou dávkou ořechů, kakaa, čokolády a datlí. Zdobené hořkou čokoládou a vlašským ořechem. Miriam29.11.2019 Líbí se 6 Více
Sdílet Ořechové dukátky Doba vaření: 52 min Sladké mlsání Vánoční cukroví Neuvěřitelně jemné ořechové dukátky plněné marmeládou a čokoládou, sypané pistáciovými oříšky. Miriam27.11.2019 Líbí se 14 Více
Sdílet Sacher dort Doba vaření: 75 min Sladké mlsání Rakouská kuchyně Lahodný Sacher dort z kvalitní čokolády, s meruňkovou marmeládou, zdobený čerstvými fíky. Miriam23.10.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Tvarohový koláč s hruškami Doba vaření: 55 min Sladké mlsání Africká kuchyně Česká kuchyně Šťavnatý koláč s čokoládou, tvarohem, pudinkem a čerstvými hruškami, s křupavou mandlovou posypkou. Miriam12.10.2019 Líbí se 22 Více
Sdílet Čirůvky v bešamelu zapečené na bagetkách Doba vaření: 45 min Houby Pomazánky a tousty Slané mlsání Večeře Úžasně voňavé jemné bagetky zapečené s houbovým bešamelem. Miriam12.10.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Kotlety na hříbkách s bramborovým knedlíkem Doba vaření: 65 min Houby Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Vepřové kotlety na bílých hříbkách s domácím bramborovým knedlíkem. Miriam27.9.2019 Líbí se 3 Více
Sdílet Hříbková omáčka s uzeným tempehem Doba vaření: 30 min Houby Oběd Večeře Parádní hříbková omáčka se smetanou a uzený tempehem, kořeněná novým kořením, bobkovým listem, pepřem a sojovou omáčkou. Miriam18.9.2019 Líbí se 1 Více