Sdílet Pizza z kynutého těsta Doba vaření: 85 min Oběd Večeře Italská kuchyně Domácí pizza z kynutého těsta, s rajčatovou passatou, čerstvými rajčaty a chorizem, s oreganem a strouhaným parmazánem. Miriam8.9.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Gulášovka z bedel a masáků Doba vaření: 40 min Oběd Polévky Česká kuchyně Lahodná pikantní gulášová polévka z bedel, masáků a brambor, okořeněná uzenou a sladkou paprikou a špetkou chilli. Miriam30.8.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Vege segedín z uzeného tempehu Doba vaření: 35 min Oběd Parádní segedínský guláš z uzeného tempehu a kysaného zelí s houskovými knedlíky. Miriam21.8.2019 Líbí se 2 Více
Sdílet Sýrové placky s tymiánem Doba vaření: 35 min Pečivo Skvělé placky s čerstvým tymiánem, plněné strouhaným sýrem, opečené nasucho, potřené olivovým olejem s restovaným česnekem. Miriam11.6.2019 Líbí se 10 Více
Sdílet Masový štrůdl Doba vaření: 60 min Maso Oběd Slané mlsání Večeře Italská kuchyně Šťavnatý slaný štrůdl z pizzového těsta, plněný mletým vepřovým masem, rajčatovým pyré, sušenými rajčaty a černými olivami. Miriam31.5.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Perník s čokoládovou polevou Doba vaření: 30 min Sladké mlsání Česká kuchyně Nadýchaný perník se špaldovou moukou, marmeládou a podmáslím, s čokoládovou polevou. Miriam27.5.2019 Líbí se 9 Více
Sdílet Hlívové ragú Doba vaření: 60 min Houby Oběd Večeře Chuťově výrazné ragú s hlívou ústřičnou, mrkví, celerem, hráškem a se sušenými a čerstvými rajčaty, s bramborovými knedlíky. Miriam14.5.2019 Líbí se 2 Více
Sdílet Slaný štrůdl z kynutého těsta Doba vaření: 115 min Maso Pečivo Slané mlsání Večeře Italská kuchyně Výborný slaný štrůdl z kynutého těsta, plněný slaninou, kopřivami, modrým sýrem a parmazánem. Miriam1.5.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Smažený květák Doba vaření: 35 min Oběd Česká kuchyně Klasika všech klasik, květák smažený v trojobalu. Nepředvařený, podávaný s novými brambory a rustikální tatarkou. Miriam26.4.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Tvarohové mazance Doba vaření: 65 min Sladké mlsání Česká kuchyně Skvělé vláčné mazance z tvarohového těsta, ochucené vanilkou, rumem a citrónovou šťávou. S pořádnou dávkou mandlí a rozinek. Miriam20.4.2019 Líbí se 2 Více