Sdílet Linecký koláč s marmeládou Doba vaření: 65 min Sladké mlsání Česká kuchyně Rakouská kuchyně Výborný linecký koláč s výraznou domácí meruňkovu marmeládou, zdobený jarními motivy. Miriam19.4.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Linecké kytičky se sklíčkem Doba vaření: 50 min Jedlé dárky Sladké mlsání Česká kuchyně Rakouská kuchyně Veselé kytičky z lineckého těsta s leským okénkem z drcených cucavých bonbónů můžou být i milým velikonočním dárečkem. Miriam16.4.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Lasagne se špenátem a salsicciou Doba vaření: 90 min Maso Oběd Těstoviny Večeře Italská kuchyně Lasagne s náplní ze špenátu a ricotty, salsiccie a jemného bešamelu, zapečené pod krustou z parmazánu a sekaných pistácií. Miriam10.4.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Piškotový dort s marcarpone a ovocem Doba vaření: 95 min Sladké mlsání Fantastický piškotový dort s náplní z mascarpone a zakysané smetany, ozdobený čerstvým ovocem a mátou. Miriam21.3.2019 Líbí se 4 Více
Sdílet Vepřové výpečky se zelím a houskovým knedlíkem Doba vaření: 95 min Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Jednou za čas si tuhle typicky česko-českou dobrotu uvaříme. Kuba21.3.2019 Líbí se 41 Více
Sdílet Quiche s kadeřávkem Doba vaření: 115 min Oběd Večeře Francouzská kuchyně Lahodný voňavý koláč z křehkého těsta se smetanovou náplní, s čerstvým kadeřávkem, sušenými rajčaty, kukuřicí a plísňovým sýrem. Miriam17.3.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Kynutý makový závin Doba vaření: 110 min Sladké mlsání Česká kuchyně Báječný šťavnatý závin z kynutého těsta, plněný makovou nádivkou se švestkovou klevelou, připravenou zastudena. Miriam1.3.2019 Líbí se 2 Více
Sdílet Domácí bramborové gnocchi Doba vaření: 55 min Přílohy Kypré a jemné gnocchi z vařených brambor, vejce a mouky chutnají skvěle s různými omáčkami. Miriam12.2.2019 Líbí se 2 Více
Sdílet Vinná klobása Doba vaření: 40 min Maso Oběd Večeře Vinná klobása pečená v troubě, se zlatavou křupavou kůrkou a šťavnatou náplní, chutná nejlíp s bramborovou kaší. Miriam9.2.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Candát s citrónem Doba vaření: 40 min Oběd Ryby Jemné a pevné maso candáta s křupavou krustou, smažené s citrónovými plátky. Miriam7.2.2019 Líbí se 0 Více