Sdílet Candát s citrónem Doba vaření: 40 min Oběd Ryby Jemné a pevné maso candáta s křupavou krustou, smažené s citrónovými plátky. Miriam7.2.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Zadělávaná kapusta Doba vaření: 35 min Maso Oběd Česká kuchyně Zadělávaná kapusta s vykřupanou slaninou a vařenými brambory. Miriam22.1.2019 Líbí se 3 Více
Sdílet Linecký koláč s banánovým tvarohem Doba vaření: 55 min Sladké mlsání Šťavnatý linecký koláč se špaldovou moukou, s náplní z tvarohového krému a s výraznou chutí rozmixovaných banánů. Miriam4.1.2019 Líbí se 2 Více
Sdílet Flank steak s gratinovanými brambory Doba vaření: 80 min Maso Šťavnatý flank steak kořeněný čerstvě mletým pepřem a rozmarýnou, s jemnými gratinovanými brambory a blanšírovaným zeleným chřestem. Miriam1.1.2019 Líbí se 3 Více
Sdílet Sýrové suflé Doba vaření: 85 min Nezařazené Fantastické sýrové suflé z kořeněného mléka a vajec, s omáčkou ze sýra Gruyere, čerstvé pažitky a s křupavou slaninou. Michael31.12.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Polévka z pečených brambor Doba vaření: 75 min Polévky Krémová jemná polévka z pečených brambor s vůní rozmarýny, s krutony z restovaných bramborových slupek a vykřupané slaniny. Filip29.12.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Mandlové hvězdičky s čokoládou Doba vaření: 45 min Sladké mlsání Vánoční cukroví Křupavé křehké hvězdičky z mandlovo - ovesného těsta, zdobené bílou a tmavou čokoládou jsou bezvadnými sušenkami pro vánoční pohodu. Miriam18.12.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Vepřová panenka Wellington Doba vaření: 80 min Maso Oběd Večeře Luxusní úprava vepřové panenky obalené a pečené v parmské šunce, žampiónové fáši a listovém těstě. Miriam13.12.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Linecké kytičky se špaldovou moukou Doba vaření: 65 min Sladké mlsání Vánoční cukroví Česká kuchyně Rakouská kuchyně Linecké cukroví se špaldovou moukou slepované výraznou rybízovou marmeládou má lehce oříškovou chuť. Miriam9.12.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Ořechové rohlíčky se špaldovou moukou Doba vaření: 65 min Sladké mlsání Vánoční cukroví Rakouská kuchyně Lahodné křehké rohlíčky ze špaldové mouky a strouhaných vlašských ořechů, cukrované moučkovým cukrem s pravou vanilkou. Miriam5.12.2018 Líbí se 0 Více