Sdílet Schwarzwaldské muffiny Doba vaření: 50 min Sladké mlsání Slavnostní schwarzwaldské muffiny plné hořké čokolády, s koktejlovými třešinkami a griotkou, zdobené šlehačkovým krémem. Miriam23.6.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Zvěřinový guláš Doba vaření: 135 min Maso Česká kuchyně Luxusní, chuťově výrazný guláš z kančího masa. Úplně parádně k němu chutnají domácí smažené bramborové krokety. Kuba17.4.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Dutch baby, palačinky lépe a chutně Doba vaření: 30 min Sladké mlsání Snídaně Německá kuchyně Rakouská kuchyně Dutch baby, rovněž německá palačinka, je výborný recept na dobrou snídani. Podává se s citrónovou šťávou, máslem a cukrem, dozdobené ovocem. Michael8.4.2018 Líbí se 5 Více
Sdílet Sicilské cannoli s jahodovým krémem Doba vaření: 40 min Sladké mlsání Italská kuchyně Výtečný a efektní dezert, křupavé smažené ruličky z kakaového těsta naplněné svěžím krémem z ricotty a čerstvých jahod. Kuba2.4.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Saltimbocca s hráškovým pyré Doba vaření: 35 min Maso Oběd Večeře Italská kuchyně Saltimbocca jsou plátky z jemného telecího masa s lístky šalvěje, obalené v šunce prosciutto a zprudka opečené. Skvěle chutnají s hráškovým pyré. Kuba2.4.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Jehněčí na česneku se špenátem a bramborovým knedlíkem Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Klasika na velikonoční hodování, to je pečené jehněčí maso na česneku s bramborovými knedlíky a špenátem. Čerstvá rozmarýna dodá jídlu pořádný šmrnc :) Miriam28.3.2018 Líbí se 9 Více
Sdílet Tvarohový koláč s mákem Doba vaření: 80 min Sladké mlsání Snídaně Svačina Výborný vláčný koláč z křehkého těsta naplněný tvarohovo-makovou nádivkou s vanilkovou vůní. Pro vysoký obsah bílkovin je vhodný jako snídaně. Miriam12.3.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Pomalu dušené vepřové karé s houbovou omáčkou Doba vaření: 100 min Houby Maso Oběd Omáčky Večeře Bezvadné šťavnaté, pomalu dušené vepřové karé s lahodnou omáčkou výrazné houbové chuti nám nejvíc chutná s bramborovými knedlíky. Miriam11.3.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Celerové řízečky – smažený celer Doba vaření: 40 min Oběd Večeře Parádní řízečky za pár kaček. Smažený čerstvý celer potřený hořčicí a obalený v trojlobalu chutná bezvadně s bramborovým salátem nebo kaší. Miriam6.3.2018 Líbí se 4 Více
Sdílet Makovo-citrónové lívance s ricottou a borůvkami Doba vaření: 40 min Sladké mlsání Snídaně Americká kuchyně Česká kuchyně Makovo-citrónové lívance s borůvkami a ricottou. Jedinečný recept na výbornou snídani nebo na sladký oběd. Michael13.1.2018 Líbí se 6 Více