Sdílet Luxusní variace na pastýřský koláč „Shepard’s Pie“ Doba vaření: 95 min Maso Oběd Večeře Pikantní směs z mletého masa se zeleninou, zapečená pod jemnou bramborovou kaší se sýrovými chipsy a čerstvou rozmarýnou. Miriam22.7.2023 Líbí se 3 Více
Sdílet Tagliatelle s vepřovou panenkou a rajčaty Doba vaření: 35 min Maso Oběd Večeře Italská kuchyně Tagliatelle s vepřovou panenkou, cherry rajčátky, sušenými rajčátky a rukolou. Miriam16.4.2023 Líbí se 0 Více
Sdílet Chili con carne Doba vaření: 80 min Maso Oběd Večeře Americká kuchyně Mexická kuchyně Pikantní masová směs s paprikou, rajčatovým pyré a červenými fazolemi. Miriam1.5.2022 Líbí se 1 Více
Sdílet Vídeňská roštěná Doba vaření: 130 min Maso Oběd Hovězí roštěnky s osmaženou cibulí, mrkvovou slámou a rýží. Miriam18.9.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Přírodní kotleta s bylinkovými bramborami Doba vaření: 50 min Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Šťavnaté kotletky na přírodní způsob s bylinkovými bramborami. Miriam20.6.2021 Líbí se 2 Více
Sdílet Rozlítaní ptáčci Doba vaření: 190 min Maso Oběd Omáčky Česká kuchyně Rozlítaní ptáčci z hovězích plátků dušené na sádle s okurkami a šunkovou klobásou.Po Miriam16.3.2021 Líbí se 3 Více
Sdílet Telecí líčka na víně Doba vaření: 170 min Maso Oběd Francouzská kuchyně Jemná telecí líčka dušená v červeném víně se zeleninou, s bramborovou kaší. Kuba7.3.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Hovězí po burgundsku Doba vaření: 230 min Maso Oběd Francouzská kuchyně Výborné hovězí medailonky po burgundsku s bramborovým koláčem. Filip10.2.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Hovězí tex-mex Doba vaření: 50 min Maso Oběd Večeře Mexická kuchyně Pikantní směs z hovězího mletého masa se sušenými rajčaty, červenými fazolemi a Chipotle papričkami. Miriam14.11.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Rumpsteak s pepřovou omáčkou a restovanou paprikou Doba vaření: 40 min Maso Oběd Večeře Šťavnatý rumsteak s pepřovou omáčkou a restovanou barevnou paprikou. Kuba10.8.2020 Líbí se 4 Více