Sdílet Rakouský bramborový salát Doba vaření: 35 min Přílohy Rakouská kuchyně Výborný lehký salát z vařených brambor, cibule, kyselých okurek, se zálivkou z hovězího vývaru. Miriam25.7.2020 Líbí se 7 Více
Sdílet Pikantní polévka na způsob chili con carne Doba vaření: 50 min Maso Oběd Polévky Večeře Mexická kuchyně Výtečná polévka z mletého hovězího masa, drčených rajčat a červených fazolí, ochucená římským kmínem, oreganem a chilli práškem Scotch Bonnet. Miriam5.2.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Pikantní kari s krůtím masem Doba vaření: 40 min Maso Oběd Večeře Ásie Fantastické pikantní kari z krůtího masa, květáku, mrkve a špenátu, okořeněné papričkami Aleppo, s omáčkou z kokosového mléka. Miriam13.12.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Koprovka s hovězím masem Doba vaření: 275 min Maso Oběd Omáčky Česká kuchyně Výborná jemná omáčka z hovězího vývaru a smetany s čerstvým koprem, hovězím masem a houskovými knedlíky. Miriam28.10.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Saltimbocca s hráškovým pyré Doba vaření: 35 min Maso Oběd Večeře Italská kuchyně Saltimbocca jsou plátky z jemného telecího masa s lístky šalvěje, obalené v šunce prosciutto a zprudka opečené. Skvěle chutnají s hráškovým pyré. Kuba2.4.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Hovězí po burgundsku s bramborovým pyré Houby Maso Oběd Omáčky Francouzská kuchyně Příprava "boeuf bourguignon" sice zabere dost času, ale odměnou nám vždy je naprostá harmonie chutí, áááách :) Miriam27.9.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Svíčková na smetaně Doba vaření: 180 min Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Hovězí pečeně na smetaně, alias svíčková, pečená v troubě má naprosto dokonalou chuť. Preferujeme k ní karlovarský knedlík a brusinky. Miriam31.3.2017 Líbí se 12 Více
Sdílet Španělský ptáček Doba vaření: 120 min Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Španělský ptáček z hovězího plátku s vajíčkem, slaninou a okurkou je navzdory svému názvu typický Čech :) Miriam24.1.2017 Líbí se 2 Více