Sdílet Rozlítaní ptáčci Doba vaření: 190 min Maso Oběd Omáčky Česká kuchyně Rozlítaní ptáčci z hovězích plátků dušené na sádle s okurkami a šunkovou klobásou.Po Miriam16.3.2021 Líbí se 3 Více
Sdílet Hovězí po burgundsku Doba vaření: 230 min Maso Oběd Francouzská kuchyně Výborné hovězí medailonky po burgundsku s bramborovým koláčem. Filip10.2.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Hovězí na česneku s bramborovým knedlíkem a špenátem Doba vaření: 140 min Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Tohle jídlo zabere trošku víc času, ale jeho skvostná chuť nám za to stojí. Miriam31.1.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Španělský ptáček Doba vaření: 120 min Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Španělský ptáček z hovězího plátku s vajíčkem, slaninou a okurkou je navzdory svému názvu typický Čech :) Miriam24.1.2017 Líbí se 2 Více