Sdílet Jeřabinový kompot Doba vaření: 120 min Zavařování Kompot z jeřabin pečených v kořeněném nálevu. Miriam4.9.2022 Líbí se 0 Více
Sdílet Kečup Doba vaření: 160 min Nezařazené Domácí kečup z nadúrody zahradních rajčat, sladkokyselý, mírně pikantní. Miriam6.8.2022 Líbí se 0 Více
Sdílet Jablečná přesnídávka s jeřabinami Doba vaření: 85 min Sladké mlsání Zavařování Výtečná kořeněná přesnídávka z jablíček, sladkoplodých jeřabin, skořice a hřebíčku. Miriam15.9.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Košíčky s pomerančovým želé Doba vaření: 90 min Sladké mlsání Vánoční cukroví Osvěžující košíčky z mandlové hmoty s náplní z pomerančového želé, polité hořkou čokoládou a ozdobené vlašskými ořechy. Miriam10.12.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Marmeláda z hroznového vína Doba vaření: 45 min Zavařování Česká kuchyně Kořeněná marmeláda z červeného hroznového vína chutná skvěle na lívancích, palačinkách i čerstvém pečivu. Miriam29.8.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Nepečené mrkvové cupcakes s kešu krémem Doba vaření: 30 min Sladké mlsání Výborné, chuťově výrazné nepečené košíčky z čerstvých mandlí, datlí a mrkve, kořeněné skořicí, badyánem a hřebíčkem ozdobíme jemným kešu krémem. Miriam24.5.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Horký jablečný punč Doba vaření: 195 min Nápoje Omamně voňavý a lahodný horký nápoj z rozvařených jablíček a pomerančů, ochucený skořicí, hřebíčkem a badyánem. Miriam17.12.2017 Líbí se 4 Více
Sdílet Nakládané čirůvky – houbové zavináče Doba vaření: 30 min Houby Jedlé dárky Zavařování Česká kuchyně "Zavináče" z čirůvek fialových a dvoubarvých v kořeněném nálevu se spoustou cibule můžou být třeba pikantním občerstvením. Miriam22.11.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Pyré z červené řepy s kozím sýrem Doba vaření: 60 min Kaše Večeře Červená řepa, kozí sýr a ořechy, to je dokonalé trio, které nikdy neomrzí :) Miriam18.11.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Svařák Doba vaření: 20 min Nápoje Kořeněné svařené víno patří k zimnímu období. Každý má určitě svůj oblíbený recept. Miriam17.11.2017 Líbí se 1 Více