Sdílet Hovězí steak s pečenými brambory a glazovanou šalotkou Doba vaření: 50 min Maso Oběd Večeře Šťavnatý steak s vůní rozmarýnu s pečenými brambůrky a glazovanou šalotkou. Kuba14.3.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Dýňové bochánky Doba vaření: 120 min Pečivo Americká kuchyně Fantasticky vláčné a jemné, lehce nasládlé bochánky z kynutého těsta a pečené dýně, s pikantní chutí rozmarýny a se špetkou hrubozrnné soli. Michael23.9.2018 Líbí se 7 Více
Sdílet Italské špízy s masovými kuličkami Doba vaření: 30 min Maso Oběd Večeře Italská kuchyně Barevné špízy z restovaných kuliček z telecího masa, mozzarellových třešniček, cherry rajčátek a čerstvých lístků bazalky chutnají skvěle s dipem z čerstvé bazalky. Miriam4.11.2017 Líbí se 14 Více
Sdílet Pečená kachní prsa s červeným zelím a bramborových knedlíkem Doba vaření: 70 min Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Kachní maso je nejkaloričtější ze všech drůbežích mas. Vylepšit to můžeme odstraněním kůže. Miriam14.1.2017 Líbí se 7 Více