Sdílet Kečup Doba vaření: 160 min Nezařazené Domácí kečup z nadúrody zahradních rajčat, sladkokyselý, mírně pikantní. Miriam6.8.2022 Líbí se 0 Více
Sdílet Karlovarský knedlík se špenátem a kedlubnovým zelím Doba vaření: 60 min Oběd Nadýchané jemné karlovarské knedlíky s čerstvým špenátem, kedlubnovým zelím a restovanou slaninou. Miriam20.6.2022 Líbí se 0 Více
Sdílet Marinovaný králík s paprikami Doba vaření: 290 min Maso Oběd Večeře Pikantní králík v marinádě pečený s barevnými parpikami a bramborovým knedlíkem. Miriam13.6.2022 Líbí se 0 Více
Sdílet Plněné bramborové knedlíky se zelím Doba vaření: 80 min Maso Oběd Česká kuchyně Bramborové knedlíky plněné alpským špekem, s domácím sladkokyselým zelím a restovanou cibulkou. Miriam15.3.2022 Líbí se 1 Více
Sdílet Salát z „piklované“ okurky Saláty Výborný salát z okurky naložené přes noc v domácím jablečném octu. Miriam19.12.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Bramborový salát Doba vaření: 60 min Oběd Přílohy Večeře Česká kuchyně Klasický bramborový salát s čerstvou zeleninou, kyselými okurkami, majonézou a zakysanou smetanou. Miriam25.11.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Špekáčky se zeleninou černém pivu Doba vaření: 60 min Maso Oběd Pikantní, mírně pálivá směs ze špekáčků, paprik, rajčat a černého piva chutná skvěle z čerstvým chlebem. Kuba14.11.2021 Líbí se 2 Více
Sdílet Toustíky s kozím sýrem a marinovanou řepou Doba vaření: 115 min Předkrmy Svačina Večeře Lahodné opečené toustíky s pomazánkou z kozího sýra a marinované červené řepy, ozdobené vlašským ořechem, hroznovým vínem a tymiánem. Miriam10.10.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Pečená krkovice s kedlubnovým zelím a bramborovým knedlíkem Doba vaření: 160 min Maso Oběd Česká kuchyně Šťavnatá pečená krkovice s bramborovými knedlíky a kedlubnovým zelím. Miriam25.9.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Zelný salát Doba vaření: 30 min Saláty Zelný salát s olivovým olejem, cukrem, solí a jablečným octem. Miriam23.9.2021 Líbí se 0 Více