Sdílet Pohankové knedlíky se zelím z červené řepy Doba vaření: 75 min Oběd Večeře Netradiční, ale naprosto úžasné vege jídlo. Miriam19.9.2017 Líbí se 5 Více
Sdílet Pečený patizon plněný tempehem s rajčatovou omáčkou Doba vaření: 70 min Oběd Večeře Plněný patizon výborně chutná s bílou bagetkou. Miriam5.9.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Cuketové zelí s bramborovým knedlíkem a tempehovými výpečky Doba vaření: 60 min Oběd Večeře Česká kuchyně Tak trochu dietní knedlo zelo, ale naprosto úžasná záležitost. Miriam16.7.2017 Líbí se 5 Více
Sdílet Pečená kachní prsa s cuketovým zelím Doba vaření: 70 min Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Tohle jídlo přímo zbožňuju. Jak kachní prsa, tak cuketové zelí a i karlovarské knedlíky. Prostě dokonalost sama :) Miriam6.5.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Jarní bramborový salát s pampeliškovými kapary Doba vaření: 45 min Přílohy Saláty Svěží bramborový salát, který se hodí na teplé dny. Miriam4.5.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Mangové čatní Doba vaření: 50 min Jedlé dárky Zavařování Ásie Tahle pikantní sladkokyselá omáčka je výborná k chuťově neutrálním jídlům. Miriam1.5.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Pampeliškové kapary Doba vaření: 20 min Jedlé dárky Zavařování Pampelišky jsou zdravé od poupátka po kořeny. Tak si trochu toho zdravíčka uchováme na chladnější časy :) Miriam29.4.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Batátové krokety se smetanovým dipem a dipem BBQ Doba vaření: 100 min Přílohy Slané mlsání Večeře Mexická kuchyně Domácí krokety jsou oblíbenou pochoutkou našeho juniora :) Miriam20.4.2017 Líbí se 5 1Více
Sdílet Svíčková na smetaně Doba vaření: 180 min Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Hovězí pečeně na smetaně, alias svíčková, pečená v troubě má naprosto dokonalou chuť. Preferujeme k ní karlovarský knedlík a brusinky. Miriam31.3.2017 Líbí se 12 Více
Sdílet Vídeňský řízek s bramborovým salátem Maso Oběd Večeře Rakouská kuchyně Nevím jak vy, ale já takovýho obra nikdy nedojím :P Miriam24.2.2017 Líbí se 1 Více