Sdílet Vepřové sádlo se škvarky Doba vaření: 120 min Maso Česká kuchyně Voňavé sádlo se zlatými křupavými škvarky chutná skvěle v kombinaci s čerstvým chlebem a kyselými okurkami. Miriam13.6.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Žitný chléb z kvásku Doba vaření: 920 min Pečivo Česká kuchyně Parádní domácí celožitný chlebík z kvásku, dýňových, slunečnicových a lněných semínek. Miriam27.5.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Kváskový chléb Doba vaření: 980 min Pečivo Česká kuchyně Výborný chleba z žitného kvásku s hladkou pšeničnou a celozrnnou špaldovou moukou. Miriam24.5.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Maďarské minikarbanátky Doba vaření: 70 min Maso Oběd Večeře Maďarská kuchyně Rychlé maďarské karbanátky s paprikou a chilli omáčkou, s pečenými brambory. Miriam8.5.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Zeleninová směs s Ďobáčky a pečenými brambory Oběd Večeře Skvělá směs z Ďobáčků, bílé a červené papriky a drcených rajčat, kořeněná chilli kořením a tymiánem. Miriam27.4.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Čevapčiči Doba vaření: 45 min Maso Čevapčiči, balkánská specialita ze směsi mletého masa, podávaná s cibulí, hořčicí a ajvarem. Miriam19.4.2020 Líbí se 3 Více
Sdílet Krůtí roládky Doba vaření: 75 min Maso Oběd Večeře Výborné roládky z krůtích řízků, plněné medvědím česnekem, slaninou a čedarem, s pečenými brambory a brokolicí. Miriam11.4.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Pšeničný chléb z droždí Doba vaření: 160 min Pečivo Česká kuchyně Fantastický chléb s křupavou kůrkou z celozrnné pšeničné a špaldové mouky, s vlašskými ořechy a slunečnicovými semínky. Miriam20.1.2020 Líbí se 3 Více
Sdílet Krůtí pečeně s karlovarským knedlíkem a červeným kysaným zelím Doba vaření: 110 min Maso Oběd Česká kuchyně Šťavnaté krůtí stehno s křupavou kůžičkou pečené s česnekem a rozmarýnou, s karlovarským knedlíkem a červeným zelím. Miriam19.1.2020 Líbí se 5 Více
Sdílet Segedínský guláš Doba vaření: 150 min Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Maďarská kuchyně Segedín z vepřové plece s kysaným zelím a zakysanou smetanou nejlíp chutná s houskovými knedlíky. Miriam30.11.2019 Líbí se 1 Více