Sdílet Fazolky v koprové omáčce s pečenými brambory a ztraceným vejcem Doba vaření: 40 min Oběd Večeře Brambůrky pečené v troubě s fazolkami v koprové omáčce a ztraceným vejcem. Miriam23.9.2019 Líbí se 4 Více
Sdílet Bedlové škvarky Houby Česká kuchyně Křupavé chutné škvarečky z bedel k posypání salátu, rýže, brambor anebo pomazánky. Miriam23.9.2019 Líbí se 6 Více
Sdílet Houbová sekaná Doba vaření: 75 min Houby Oběd Slané mlsání Večeře Na sekanou je nejlepší použít různé druhy hub, část jich může být klíďo i sušená. Miriam23.8.2019 Líbí se 2 Více
Sdílet Štrůdl s kysaným zelím Doba vaření: 40 min Oběd Večeře Česká kuchyně Slaná varianta štrůdlu z listového těsta. Plněný kysaným zelím, uzeným tempehem a vařenými brambory. Miriam23.4.2019 Líbí se 4 Více
Sdílet Zelné picles s mrkví Saláty Česká kuchyně Kvašením se v zelenině zvyšuje obsah některých vitamínů. Navíc obsahuje mnoho enzymů a upravuje trávení. Miriam30.3.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Vepřové výpečky se zelím a houskovým knedlíkem Doba vaření: 95 min Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Jednou za čas si tuhle typicky česko-českou dobrotu uvaříme. Kuba21.3.2019 Líbí se 41 Více
Sdílet Zadělávaná kapusta Doba vaření: 35 min Maso Oběd Česká kuchyně Zadělávaná kapusta s vykřupanou slaninou a vařenými brambory. Miriam22.1.2019 Líbí se 3 Více
Sdílet Pečený bůček Doba vaření: 185 min Maso Česká kuchyně Šťavnatá pečínka z libového vepřového bůčku s dokřupava vypečenou kůžičkou. Chutná skvěle za tepla s čerstvým chlebem, cibulí a kyselou okurkou. Miriam3.1.2019 Líbí se 6 Více
Sdílet Pečená kachní stehna Doba vaření: 370 min Maso Oběd Česká kuchyně Klasika všech klasik, dozlatova vypečená kachní stehna s karlovarským knedlíkem, červeným sterilovaným a bílým kysaným zelím. Miriam25.11.2018 Líbí se 32 Více
Sdílet Pečená husí prsa se zelím a karlovarským knedlíkem Doba vaření: 220 min Maso Oběd Česká kuchyně Šťavnatá husí prsa s křupavou kůrkou, pečená s jablíčkem a šalvějí, s červeným zelím a nadýchaným karlovarským knedlíkem. Miriam10.11.2018 Líbí se 8 Více