Sdílet Vepřové výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem Maso Oběd Česká kuchyně Českou klasiku mám tak nějak v krvi. I když vaříme spíš zdravá a lehká jídla, tohle mě vždycky dostane :) Miriam3.2.2017 Líbí se 61 Více
Sdílet Kmínový chléb z droždí Pečivo Česká kuchyně Bydlíme na vesnici, takže pečení chleba a pečiva se stalo naší běžnou činností :) Miriam30.1.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Kulajda se zastřeným vejcem Doba vaření: 45 min Houby Polévky Česká kuchyně Tuhle hutnou voňavou polévku podáváme jako samostatné jídlo. Miriam26.1.2017 Líbí se 4 Více
Sdílet Zelné pickles s koprem a praženým kmínem Saláty Slané mlsání V chladných měsících prokáže kvašené zelí našemu tělu stopro víc užitku než třeba salátová okurka nebo rajče. Miriam26.1.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Musaka s mletým masem a cuketou Doba vaření: 110 min Maso Oběd Večeře Řecká kuchyně Jemná, chuťově vyvážená, variace na musaku. Směs hovězího a vepřového masa a bešamelová omáčka dávají jídlu šťavnatost a zapečený sýr s rajčátky pikantnost. Miriam22.1.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Hovězí guláš Doba vaření: 140 min Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Správný guláš chutná ještě líp druhý den, když se rozleží. Miriam20.1.2017 Líbí se 4 Více
Sdílet Polévka ze zelených fazolek Doba vaření: 40 min Polévky Báječná krémová polévka ze zelených fazolek, brambor a šlehačky, se ztraceným vejcem. Miriam17.1.2017 Líbí se 18 Více
Sdílet Vepřové plátky v pikantní omáčce Doba vaření: 1,5 hodiny Maso Oběd Večeře Uzená paprika dodá jídlu správný šmrnc. Miriam14.1.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Pečená kachní prsa s červeným zelím a bramborových knedlíkem Doba vaření: 70 min Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Kachní maso je nejkaloričtější ze všech drůbežích mas. Vylepšit to můžeme odstraněním kůže. Miriam14.1.2017 Líbí se 7 Více
Sdílet Tataráček z červené čočky Doba vaření: 45 min Pomazánky a tousty Předkrmy Večeře Červená čočka prý dokáže vnést do života štěstí a pokoj. Miriam14.1.2017 Líbí se 2 Více